Nevim proc nejak trubka pouziva VQF, ktere se nedaji snad na nicem prehrat. Neznate nekdo nejaky nejradeji FREE konvertor?
Dik
Printable View
Nevim proc nejak trubka pouziva VQF, ktere se nedaji snad na nicem prehrat. Neznate nekdo nejaky nejradeji FREE konvertor?
Dik
Mozna to pro tebe bude novinka, ale google je opravdu skoro vsemocny :wink:
Kdybych ale nasel nejaky FREEware, tak bych to sem nepsal, ale zadnej jsem nenasel, jen shareware...
A proč si nestáhneš VQF plugin pro WinAmp? (a pak je konverze hračkou, taktéž v neru) Jinak VQF je velmi chytrý formát, takže si o něm nejdřív něco zjisti.
Jenze v MP3 prehravaci je mi to naprd... WINAMP bohuzel nemam :-( . Mam jen WMP9Citace:
Původně odeslal peta303
S tím přehrávačem bohužel, to je škoda.Citace:
Původně odeslal Neo
Ale ten WMP nekomentuju, Winamp 2.95 ti udělá lepší službu (a pro něj plugin existuje, jestli funguje i v 5ce netuším, používám 2.95).
Jenze v MP3 prehravaci je mi to naprd... WINAMP bohuzel nemam :-( . Mam jen WMP9[/quote]
Xcel si free konvertor: winamp nim je. Input vqf, output wav a potom si z toho urobis co chces.
dB Power AMP Convertor, integruje se do kontextovejch menu. Pohoda, pomocí pluginů se tam dá dodat podpora pro hodně míň-známejch formátů. Základní verze free.
EDIT: opravoval sem chyby :-)