myslite ze existuje neco stejne kvalitniho nebo kvalitnejsiho nez SONY 24" FW900??? datasheet
Printable View
myslite ze existuje neco stejne kvalitniho nebo kvalitnejsiho nez SONY 24" FW900??? datasheet
??? www.barco.com
sis myslel, ze SONY je the best off?
Its BARCO...
no poravde nejsem presvedcen ze Sony je best of. ale ve tride 24" a vic CRT sem neasel moc alternativ
a nebudou to nahodou kalibrovane??? za "malinko" vyssi cenu???
az na tom webu teda neco nandu...
No nahodou se mi postestilo sedet 1 rok u toho Sony. Az na to, ze je to 16:10 a plno graficky karet si s tim nevi rady (nemel jsem tam zadnou high-end kartu), to bylo pekny. Jen me z nej po 6-8 hodinach bolely oci, takze jsem mel hooodne stahnutej kontrast a svetlost.
a jen tak subjektivně otázka? je to dobré pokoukání...nebo fakt po těch 6-8 hodinách bolí oči? mám Radka 9600 myslíš že to bude ok?
Ja tam mel nejakej starej Rage od ATi a obcas NVidiu MX2 s VIVO - byla to jedna z lepsich MXek. Monitor mel fakt peknej obraz, ale mam pocit, ze nezvladal uplne nejvyssi rozliseni 1600*1200@100Hz. Obcas sedavam u 17" Sony G220 a je to hodne podobny kvalitou. Ale je to analog, takze plati, ze co kus, to original :-)
noo ja jsem se dival na max.rozliseni toho monasu a to je 2304x1920 nebo tak nejak..tak se mi nezda ze by nedal 1600x1200/100hz....to je divne..nooo ale dik za odpoved...
ja ho mel doma den a vratil sem ho. bylo z monitory.tk a byl v dost desnym stavu. jinak nejakej min jetej musi bejt super
ja bych uz do CRT nesel.
Po 13 letech co pouzivam PC a 10 z nich jsem sedel u CRT mam dobre zkazeny oci
ted jiz muzu prohlasit ze jsem uplne CRT FREE ;D 2*LCD panel 1*notes a 1*PDA, proste jen LCD
No ono jde taky o to na co jsi koukal předpokládám,že před 13-ti lety si čučel do 14" monitoru 640x480 @60Hz možná i mín tak se nediv,kdyby sis už tehdy pořídil za 50 melounů 21" ;D tak by si měl oči OK ;DCitace:
Původně odeslal Namornik
P.S. Berte to jako vánoční OT.
Po cca 17cti letech cumeni do crt (spousty hodin denne) mam oci zcela v poradku. A to jsem zazil i takove kousky jako tv+didaktik.Citace:
Původně odeslal Namornik