Zdravim
Neviete jak vypnut zobrazovanie nedavno spustenych dokumentov alebo videí (ci uz MS Office subory alebo mpeg ) v "Dokumentoch" v Starte?
Printable View
Zdravim
Neviete jak vypnut zobrazovanie nedavno spustenych dokumentov alebo videí (ci uz MS Office subory alebo mpeg ) v "Dokumentoch" v Starte?
pravý klik na ŠTART - Vlastnosti - Ponuka Štart - Prispôsobiť... - Spresnenie - Zobrazovať naposledy otvorené dokumenty (odškrtnúť ;D )
Nj diky to by slo, lenze ja mam nastavenu "Klasickú Nabídku Start" a tam takato moznost neni alebo aspon nevidim....
aký problém - tak ju na chvíľu prepni na "Ponuka štart" - nastav čo treba - a prepni nazad. (netestované... :? )
BTW: :idea: nástroj TweakUI od Micro$oftu to tiež umožní vypnúť...
Tak toto bohuzial nepomohlo a ten TweakUI skusim asi zajtra :? Zatat dikyCitace:
aký problém - tak ju na chvíľu prepni na "Ponuka štart" - nastav čo treba - a prepni nazad. (netestované... Confused )
Tak ten TweakUI pomohol. Este raz dik :wink:
Jde to taky malou upravou registru:
HKEY_CURRENT_USER -> Software -> Microsoft -> Windows -> CurrentVersion -> Policies -> Explorer
...zde vytvorit hodnotu DWORD
nazev: NoRecentDocsMenu
hodnota: 1
Cool 8-) Tak to ten TweakUI porad odinstalujem. Nac mat v systeme nieco co nepotrebujem. :-)Citace:
Původně odeslal Zett
...a čo si myslíš, že ten TweakUI asi nastavil :roll: - je to len interfejs madzi BFU a systémom - aby si si nemusel pamätať kde v pekle je tá jediná správna vetva registra, ktorú musíš nastaviť :wink:Citace:
Původně odeslal pYr0
Heh sak ja som nepovedal ze TweakUI nenastavi/nevytvori ten register :wink: Ja som len povedal ze teraz mi je zbytocne mat ten tweak nainstalovany ak som si upravil registr sam :-)Citace:
Původně odeslal PeterM
...si nepochopil pointu: stačí použiť Tweak UI - nastaviť čo treba - a potom ho môžeš odinštalovať - nastavenia ti zostanú. Nemusíš ísť do registrov.
Mom, vám chodí Tweak UI pod XP ???
Pokud vím, tak to šlo naposledy pod W2000.
Já mám Tweak XP, ale to asi slovíčkařím. Vy jste mysleli tohle,ne ?
Jinak co XP, to originál, protože znám případy, že některé nemají standartně ani kalkulačku.
Zato barviček, těch je všude jak když nas.ere - to schema XP je hroznej kýč. :-(
Ještě že se to dá přehodit.