http://www.zive.cz/h/Bleskovky/AR.asp?ARI=120155
celkem potesujici, hlavne ten upload
Printable View
http://www.zive.cz/h/Bleskovky/AR.asp?ARI=120155
celkem potesujici, hlavne ten upload
hmm, ale limit porad zustava na 20GB :?
Tohle "hmmmm 20 GB na 4 mbit linku je malo" me s mym ADSL 512/128 10 GB limit FUP pingy 100ms opravdu dokaze nas.rat ;DCitace:
Původně odeslal wong
Sakra ja si ty UPC kabely snad vykopu sam, jinak ho v zivote mit nebudu :evil:
rika ti neco netbox? za mensi penize to samy bez limitu? jenze neni po celym Brne :|Citace:
Původně odeslal Dawe
tak takovydle lidi ala wong a jim podobni kteri reknou na linku 4Mbit/512kbps s limitem 40GB za ?? 1600 (1800) ?? s dani mesic ze pomalu to je uplne na h****o bych na miste strilel. :evil: :evil:
Ano netbox je este lepsi, ale to je silne lokalni pouze v brne. :roll:
P.S.: Peace ;D
Zrovna vcera jsem se dival na tech jejich vanocni cenik NEXBOXu :( kdyz jsme se v zari stehovali tady do bytu, tak tu byla jedine volba UPC nebo ADSL (fuj)..takze UPS byla jasna volba...smlouvu jsme podepsali na cely rok (vyhodna nabidka) ....no a pred mesicem tu netbox vyvesil, ze to tu zapojuje :-( Ale zas zaplatit 3800 za aktivaci...1000 za zavedeni do baraku a pak 800..to uz pak vyjde nastejno bych rek...20GB nam na mesic staci
P.S. sosalek uz nejsem (na to mam kolej ;)
Edit : hlavne me potesil upload...posilam veci do prace a je to desna pakarna, kdyz to ma odeslat par desitek MB :?
Já si řikal že to běhá nějak rychleji když jsem přišel po půlnoci z práce ;D mohli ale zvětšit i ten limit...vždyt je to výsměch proti té rychlosti co nabízej... :roll:
vis, ja bych radsi mel treba za 500Kc nejakou 512/256 :roll:Citace:
Původně odeslal Maxik
ted mam defacto 1024/128 s limitem 10GB za 650Kc a to napul se sosacim wohmou
druhou pulku linky ma soused 8-)
Dalsi na zastreleni. ADSL na Vas ! :lol:Citace:
Původně odeslal Bukyn
ja sem byl rok na ISDN ;DCitace:
Původně odeslal Dawe
a kdyz zaraz browsovali tri lidi, tak to nebylo nic moc :roll:
Jak uz Maxik naznacil - potkat vas nejaky dial uper z mensiho mesta ci vesnice, tak vas asi sezere za ziva :wink:
Netbox je ted nove i Jihlave!!! 2048/256 kb/s :-o za nejakych 560 Kč mesicne.A to se vyplati!Citace:
Původně odeslal wong
Jinak mam WiFi TRINITY (www.trinityczech.net) a sem velmi spokojen. Rychlost 1024/256 za 500 mesicne :!: (porad plna rychlost downloadu, bez omezeni dat). 8-) 8-) DJ" 8-) 8-)
tak to má někdo kliku, mít připojení téhle kvality za takovou cenu. Jen aby jim to vydrželo a zlepšovalo se pokrytí :oCitace:
Původně odeslal vd
Citace:
Původně odeslal Murdoc
Vetsi mesta sou hold ve vyhode! 8-) 8-) DJ" 8-) 8-)
To te asi hodne naseru, kdyz reknu, ze mam chello plus a lita to 450kBps, co? :-))) Klobouk dolu, UPC proste fakt rulezz, za ty prachy nic lepsiho neni, navic ping 8ms do NIXu asi nema nic jinyho pro domacnosti.(tim se jako nechci vytahovat, ze to mam, jenom UPC je fakt dobry, doporucuju)
Citace:
Původně odeslal Dawe
FUJ jak tohle muzes napsat ja Zasadne UPC nedoporucuju Limity Ble :!: Ubohej , nekdy vubec zadnej pristup k zakaznikum...je vypadek tejden a clovek se jen dozvi ano sit vypadla na naprave se pracuje.... :roll:Citace:
Původně odeslal Petrik
A k rychlosti hmm me nejaka cast czfree nabizi trochu lepsi net myslim za 4 dny mi proteklo sitovkou pri 768 kbit hodne dat s UPC bych byl uz omezenej to je vlastne kazdej uzivatel upc omezenej i "omezenej" predkladaj mu skvelou rychlou linku ale jak napsal trodas http://4um.ocguru.cz/viewtopic.php?t=71739 jak tu linku vyuzije pri nejakem FUP ?
Dobry, rychlost i odezva! :wink: A kolik calujes mesicne? 8-) 8-) DJ" 8-) 8-)Citace:
Původně odeslal Petrik
1600, 4Mb levneji nikde neporidite, navic s velmi dobrou zahranicni konektivitou, vypadky jsou vyjimecne a vetsino tak na hodinu...
Citace:
Původně odeslal vd
... a pekny datovym obmebdzeni FUP :? Faqt vam nezavidim. (Ja som z SK-BA)Citace:
Původně odeslal Petrik
Noo,40GB mesicne sice neni nejak zavratne moc, ale me to bohate staci, vic nez 20 filmu stejne nestihnu shlednout :-))
Citace:
Původně odeslal e1
Neboj...uz coskoro sa "dockame" throtlingu na Chelo aj na Slovensku... :wink: :evil:Citace:
Původně odeslal e1
Cca od noveho roka. :roll:
Potřebuju jednu informaci jesli nekdo neví, od 9.7 budu mít snížený internet s 4Mbit 30GB limit na 1Mbit s 10GB limitem . Jde mi o to jestli od toho 9. mi pujde nový 10GB limit a ten předešlý 30GB bude resetován. Takže musím zvládnout stáhnout 30GB během 5ti dní abych to 100% využil a od 9. mi pujde nový 10GB.... , nechci aby mi to do konce měsíce šlo 64/64 :(
aless: ano přesně tak to je. Vysosej co se dá a pak se ti vynuluje. Běžný postup.