mensi test celeruD a 13 cpu
http://www.lexa-oc.wz.cz/test.html
Printable View
mensi test celeruD a 13 cpu
http://www.lexa-oc.wz.cz/test.html
Pěknej test. Celkem zajímavý výsledky, třeba ten xvid ;D
uplne normalne, vysoke takty a prescott su velmi dobry liek na kompresiuCitace:
Původně odeslal kecinzer
hmm, test sa mi zda dost neobjektivny, kedze porovnava pretaktovany zeler s nepretaktovanymi procikmi.. ak pozeram len na vysledky nepretaktovaneho, su dost slabe. a ak uz na pretaktovany, potom neobjektivne.. ako mozes porovnat memory bandwidth s hodnotami ostatnych procikov na default, ked nejaky ten A64 na > 220MHz FSB mu natrhne prdel..
pretoze som pretaktoval len jeden na ktorom ma to zaujimalo testy pretocenych vykonov neboli ciel ... a btw celeron D je podla teba ta ista liga ako A64? :)Citace:
Původně odeslal rOn
me zajimal jen tento procik pretoze stoji 2000,- koupis jetou desku tak za 2000,- a nejaky 2x512MB DDR400 (protoze lepsi nepotrebujes :wink:) a mas solidni vykon :-)Citace:
Původně odeslal rOn
a ja kedze som taky mily :lol: som ho rovno vramci zabavy pretocil nech LeXa vidi co a ako ;)
v tom s vami suhlasim, pre porovnanie vykonu samotneho zelera @3.6 je to OKa. Ale na druhu stranu, aby bolo fakt objektivne, zislo by sa ho porovnat s pretocenym AXP 3000 (alebo niecim v rovnakej cenovej kategorii)
btw neboli by nejake vysledky memory bandwidth v Aide?
preco z toho mate vsetci komplex ? ten celer ide easy pretocit, netreba mu ani nijak extremne drahe chladice takze v dnesnej dobe jeden z najlepsich trhovo kupitelnych BUDGET procesorov ... mam dvoch znamych, hraju sa raz za uhorsky rok, pozeraju filmy, netuju, max komprimuju hudbu a video .. idealny novy komp pre tuto skupinu
IMHO tady ale nešlo o to ten přetočený celer porovnávat s přetočenými procesory.
Šlo o to aby bylo vidět kam až ten procák de přetočit a jak si jako přetočenej vede mezi ostatními procesory. Protože za ty prachy je to hodně dobrý. :idea:
Čím to bylo chlazený? Stačil by třeba chladič Arctic Cooling Freezer 4? Ten celer asi nehřeje tolik jako PIV co?
celerona D jsem točil na boxu (teda nevím jestli byl určenej k tomuhle cpu, ale byl to nejmasivnější 478 box co jsem viděl...) a na def. mi 2.26tka celer D dával asi 2.8Ghz, víc už jsem to netrápil...Citace:
Původně odeslal Gordon
No to není špatný. Zkusím co zvládne 2.4GHz s boxem. Doufám, že alespoň těch 2.8GHz dá... ;D
pres 3 bys mel dat i s boxem. v praci mam celeraD 2,4@3.6 pri 1.425V chlazeny boxem a teplota max 65°C
hento bolo chladene prave boxom originalnym z box balenia ;D sice sa to slusne pieklo ale nethrottloval aj ked vetrak hucal jak svina :)
Tak to bych nečekal ;D. To jsi mě pěkně potěšil. No a o kolik si zvýšil napětí?
default ma 1,375V
btw taky me prekvapil :wink:
ja som pri teste pritlacil asi na 1,425-450 real :)