prečo sa moja GK vo windowse tvári ako pci/agp 2x???
niekde to bolo riešené,ale nenašiel som to , tak ma pls neukamenujte..
DAkujem za rady!
Printable View
prečo sa moja GK vo windowse tvári ako pci/agp 2x???
niekde to bolo riešené,ale nenašiel som to , tak ma pls neukamenujte..
DAkujem za rady!
nevim, jestli to muze byt tim, ale nemas v biose nastaveno PCI jako primarni? mozna se pletu...(PCI/AGP)
Tak bud se hlasi jako pci nebo agp 2x, oboje najednou snad ne :wink: Myslim, ze v nekterych pripadech to windows neumi precist, ale grafika funguje tak jak ma.Citace:
Původně odeslal martin.jipi
v kolonke na NVIDIA v nastavenia agp je OS - 2x
V biose mas AGP Mode Transfer (tak nejako) nastavene ako?
Manualne alebo Auto? Manualne mas na vyber aj rezimy 8x, 4x.
KT600 podporuje 8x AGP aj to inno. Skus naistalovat VIA ovladace, take novsie. Najnovsie su asi 4.53. Skus graficku u kamosa alebo skus nejaku inu. Ak pojde XT-cka inde, tak mas problem, bios, ovladace, win.... ;D
Hej a este k tej grafike kamarat ma tiez FX5900XT od inna3d, a dajako nebars (toto mu nerobi co tebe), podla mna aj inno (niekedy davno pamate G3ti200, ktoru som mal) a tiez to chladenie skus sa nato mrknut.
vo windowse mám v správcovi ovládačov napísané že je v slote PCI 1, nemala by byť AGP???
Tak ti asi pracuje v PCI rezime. Ano aj to sa stava. Skusal si ju inde?
a co ovladace ako som uz pisal (VIA...) ??? Podla mna to vyzera iba na zle nainstalovane ovladace. (Asi :-) )Napis co to robi pri hrach, vykon....
výkon v 3dmarku zodpovedá karte, ale či windows označuje AGP ako PCI tak to neviem ,inak hry bežia super!
Pokud hry bezi tak jak maji, tak bych to vubec neresil.Citace:
já len že v tabulke od Nvidie v nastavenia AGP je:
karta 8x
support 8x
OS 2x
optimal 8x
Jasne, holt Windows no ;DCitace:
Tak to mam taky.. a co sem nekde na netu videl nakej screeenshot tak tam meli u OS taky 2x.Citace: