Mohl by jste mi nekdo poradit kvalitni deksu na P4 3.0GHz Prescott E ?? Aby mela PCI Express, 6x USB 2.0 a SATA...
Diky moc!!
Printable View
Mohl by jste mi nekdo poradit kvalitni deksu na P4 3.0GHz Prescott E ?? Aby mela PCI Express, 6x USB 2.0 a SATA...
Diky moc!!
Ja by som povedal ze gigabyte, mam ju uz asi od celerona a nikdy som nemal problemy z overclockingom ani s inym. a rychla je tiez
tato otazka celkovo je dost na merdu, bo kvalitnych dosiek je vela a tusim kazda s PCI Express (teda 915/925 chipset) ma tusim 6x USB a SATA ma uz fakt KAZDA, takze skus specifikovat svoje poziadavky blizsie...
ja vidim, ze si tu novy, ale aspon cenovy strop uved, uvaz, ci to chces aj na OC alebo nie, a tak... proste aj detaily
2 Ed Reznor > jj malo detailu... chtel jsem proste neco s usb 2.0, SATA, DualDDR, FireWire, maybe i DDR2 ci ctecku memory karet...
Ty novejsi desky maj vetsinou jenom 2x PCI, coz je maalo :(. Nechtel bych ji ani moc na overclocking, na to mam jiny comp :)
Rozmejslim se mezi ABIT AG8; Intel 915P; MSI 925 NEO - Platinum... ale porad nefim... + dalsi otazecka: maji DDR2 opravdu tak velky vykon, ze by stalo investovat spis do nich ??
Heh, a tos cet gde? Co takto preluskat zopar recenzii na webe?Citace:
Původně odeslal cm3l1k1
Ale on to netvrdí, on se právě ptá :wink:Citace:
Původně odeslal Wuuduu