Zajimavy stav ve win xp (nezobrazuje)
Mam tu komp, ktery normalne nabootuje, zacne se nacitat xp (az do te doby je zobrazeni v poradku) , jakmile pohasne logo win XP a ma se zobrazit Logovaci nabidka, tak se na monitoru nezobrazi ani tuk...
Komp je ok, na klavesy reaguje, jen to zobrazeni....
Nouzovy mod take nefunguje, ma s tim nekdo zkusenosti? Jak to resit?
Dik.
Re: Zajimavy stav ve win xp (nezobrazuje)
2PiT:
Citace:
Původně odeslal Arg
Nouzovy mod take nefunguje...
:wink:
Citace:
Původně odeslal mISHA
2PiT:
Citace:
Původně odeslal Arg
Nouzovy mod take nefunguje...
:wink:
:oops:
automaticky som hladal "safe" a "mod"...
Potom este skusit bootcd + konzolu ale neviem, ci sa budu nejako dat odstranit ovladace odtial...
Inak mne sa raz pekne zosypali XP tak, ze si same od seba na uplne stabilnom stroji (uptime bezne niekolko dni, dost vela kodujem video, etc...) posrali pri vypinani system32/config/system a to bola sranda... rozbehat sa mi ich nepodarilo :arrow: reinstall :evil:
Citace:
Původně odeslal PiT
Inak mne sa raz pekne zosypali XP tak, ze si same od seba na uplne stabilnom stroji (uptime bezne niekolko dni, dost vela kodujem video, etc...) posrali pri vypinani system32/config/system a to bola sranda... rozbehat sa mi ich nepodarilo :arrow: reinstall :evil:
tak to se mi stalo taky, pomohlo v recovery zadat chkdsk /R
EDIT: taktez na stabilnim stroji pri korektnim vypnuti systemu, po znovuzapnuti PC soubor system necitelny/poskozeny, velikost 0 B
protoze si tez dost casto hraju s videem, tak to bude mozna chyba XP / platforma AMD /, stalo se mi to uz vicekrat, naposledy jsem zkusil recovery (mel jsem toho v PC vice nezli dost) a zabralo to