muze mi tu nekdo strucne popsat jak v neru spravne vypalit obraz disku a jak z teto kopie obnovit system napriklad po havarii ???
Printable View
muze mi tu nekdo strucne popsat jak v neru spravne vypalit obraz disku a jak z teto kopie obnovit system napriklad po havarii ???
?? Vypalis image kterej ti udela napr norton ghost a pak pri bootu musis mit ovladac mechaniky a pak to zas s ghostem obnovit. S obnovou systemu nema nero nic spolecnyho :) Na to sou jiny programy.
on asi spíš myslí jako že si udělá image a pak to vypálí v neru,ale to nepotřebuješ to ti vypálí program s ktreým děláš image
no ja sem myslel ze sem to napsal jasne.takze: v neru zadam "vypalit obraz disku" ---zvolim cely disk "C" a smahnu na DVD- predstavuji si ze bych z teto zalohy nejak "treba naklonooval system na jiny disk"
nebo obnovil po havarii. pokud to tak nefunguje ,tak prosim o radu jak si zazalohovat muj nynejsi sysem vcetne nastaveni.
Kasli na nero. Toto vie lepsie Norton Ghost :wink: Trebars ja som toto robil pomocou Ghost 2003 a uplne bezproblemu :-)Citace:
Původně odeslal bubla