-
PowerStrip a cas,datum
Cau,mam problem:Po zkouseni taktovat procesor kam az to jde pres program CPUFSB me to jednou zamrzlo a nechtelo nastartovat.Druhy den vse ok,ale resetoval se mi z BIOSu cas a datum.Chtel jsem zapnout PowerStrip,ale pise to,ze cas na trial verzi vyprsel.Zkousel jsem to odinstalovat a znovu instalovat,i jine verze ale stale to same.Co mam udelat aby to zase behalo ?Nestaci vymazat nejaky registr ve windows ?Diky za rady
-
No, musis powerstrip koupit :-)
-
Mno,super,ale ja bych jeste furt chtel pouzivat trial ;D
-
Co mas za grafiku? Vzdyt nemusis pouzivat warez, existuje spousta free programu, ktery neopuzujou registraci a casovym omezenim.
Pokud mas ATI, tak treba ATI Tray tools, atd...
EDIT: sem si to precetl jeste jednou...ale copak jsem blbej....powerstrip je na taktovani procesoru? je fakt, ze sem to uz dlouho nepouzival, ale..... sakra?
-
Ale ne,ze jsem taktoval procesor pres CPUFSB a zamrzal mi.ak jsem ho den nechal vypnutej,pak zapl a hlasilo to,ze v biosu nejsou nastaveny hodiny,datum a pameti.A od ty doby mi nefakci PowerStrip
-
Jo takhle, takze tobe se rozhasil datum, takze po nabehnuti widli a spusteni powerstripu zjistil, ze ti vyprsela trial licence a tudiz uz nechce pracovat a pritom to tech 30 dnu jeste nebylo. A vraceni datumu uz nepomuze.
Tak zkus program RegMon. Ten sleduje pristupy k registrum a operace s nima. Nech ho sledovat, zapni PowerStrip a sleduj ten konkretni proces, kam hrabe v registrech. Az najdes podezrele zaznamy, tak je smaz, ale bacha na to, co mazes, musis si byt jist, ze se to netyka niceho jineho.
-