Ahoj
Jak se odemika Thorourghbred?(B0)
Funguje na stejnem principu jako Palomino ?
Jsou mustky oznaceny stejne a jsou take stejne velke ?
Odemykal ho uz nekdo ?
Jestli jak to slo ?
Diky za info
Zizi
Printable View
Ahoj
Jak se odemika Thorourghbred?(B0)
Funguje na stejnem principu jako Palomino ?
Jsou mustky oznaceny stejne a jsou take stejne velke ?
Odemykal ho uz nekdo ?
Jestli jak to slo ?
Diky za info
Zizi
Nejsou Tbredy odemceny? :wink:
Sou :-D
Spolubylici si dnes koupil 1700+ ... bez jakychkoliv uprav 2200+ a navic za ty prachy, nekupte to ;D
Co já vím, tak nové XP jsou odemčené!Já jsem to zkoušel na desce Microstar viaKT266 a šlo měnit napětí!!Takže si myslím, že je to bez rizika a můstky se nemusí složitě spojovat.
2 Martin Swider: No napätie môžeš meniť aj na zamknutom CPU, takže to nehovorí o ničom... :-(
Co ja viem Tbredy su odomknute len na niektorych typoch MB a aj to iba s vhodnymi verziami BIOSOV (nForce2,Epox ViaKT400)
Na inych typoch MB musis Tbreda respektive socket trosku upravit :wink:
Co sem zatim slysel tak jsou vsechny odemceny ale jinak se misto L1 odemikaji spojovanim L3 a navic KT400 je snad umi odemknout automaticky - ale jak tam nekdo poznamenal s napetim to nema nic s polecnyho protoze odemceni umoznuje menit nasobic!!!
Odemykal jsem neco ???
Jsou odemcene - nasobice jdou menit do 12,5 (1700+ B0).
L1 mustky jsou neprerusene.
viz moje info.
Nezkousel nekdo menit multiplikator na MSI 745 ULTRA ?... jde to na ni vubec ??? mam zatim zamknute palomino..
Jasne ze to de,proc by to neslo... Slo to i se starym palominem,kdyz sis ho vodemknul!!!Citace:
Původně odeslal TAZI
Ted mam T-Breda BO a do 12,5 to jde menit uplne v poho! :lol:
Citace:
Původně odeslal P.G.
a ty si zkousel rozpojovat ty ten "prebytecny" L3 mustek?...
tak ja menil napjeti uz na celeru 300 (bez L2 cache) ;DCitace:
Původně odeslal LtK
Citace:
Původně odeslal TAZI
Nee... A proc taky... Jedu momentalne 12x166 pri default napeti a to mi staci.Grafarna stejne ma strop uz nekde u xp1800 takze bych si nepomoh.Ale ten pocit mit doma 2 GHz za 2 tacy je fuckt hustej!!! :lol:
Jo jinak sem koukal a na tom MSI 745 Ultra de dat napeti jen na 1,7 V,kdyz tam mam T-Breda,ale pred tim slo 1,85V! ???
Citace:
Původně odeslal P.G.
Jeste jedna vec... ja mam DDR 266 a uz ted jedou na 310 a vic to neda, mam pocit ze to je prave pametma, koukal jsem ze vsichni co to dali hodne maji prave DDR 333 ale ty prece pak taky pujdou nahoru... nebo jsi je dal na pomer 3:4 nebo jak to tam je ... ty mas ted FSB 166 x 2 je 332 (akorat a mozna by jeste slo) ja ted mam 155x2=310 myslis ze v tom je problem proc to ted na palominu nejde vic?... jeste jsem nemel moznost vyzkouset DDR333