a občas se změní z šipky na kříž, aniž bych měl spuštěný nějaký program. Mám XPčka + SP1
AVGčkem 7.0 jsem nic nenašel a Ad-Aware taky nic nenašel.
Printable View
a občas se změní z šipky na kříž, aniž bych měl spuštěný nějaký program. Mám XPčka + SP1
AVGčkem 7.0 jsem nic nenašel a Ad-Aware taky nic nenašel.
Robilo to obcas aj mne. Pomohlo odhlasenie(prepnutie uzivatela) a opatovne prihlasenie. Po instalacii SP2 nic.
kdyby se jednalo jen o hybani mysitka, tak by to mohlo byt kabelem a dokonce nemusi byt preruseny. staci kdyz je napruzeny a pak sam od sebe mirne hybne mysi.
takto to muze byt preruseny kabel anebo pokud si na siti, tak ti muze nekdo lezt do pocitace.
jo a take to muze byt nejaky vtipny programek, ale to neznam.
2 Axel
uživatele tam mám pouze jednoho, přepínání nepoužívám.
2 Mischa
počítač se připojuje k netu přes ISDN linku, ale dělá to i když není připojený.
Myš je volně položená na stole a šipka na monitoru si vesele cestuje po ploše :-(
Jo a ještě ta změna tvaru kurzoru sama od sebe? To nechápu :-(
Ja som tiez sam: das normalne zmenit uzivatela, ale budes mat ponuku prihlasenia iba sam na seba. Normalne sa nalogujes a fungujes s dobrym kurzorom.
Ten pohyb by som videl na kabel. Skus odpojit mys a este ju skus otocit "nohami nahor", ak je opticka.
a) nauc se cist a pak spravne opisovat nickyCitace:
Původně odeslal Kocmik
b) pak tam mas nejspis nejaky programek. zkus vymenit mys ( trebas si pujcit ps2 ci usb aby se vyloucila chyba portu ) a pokud to delat nebude, tak je mozne, ze ta mys sama o sobe vysila fake signaly.
Mal som guličkovú myš, ktorá priamo cez plastový kryt chytala falošné svetlo od žiarivkového osvetlenia a interpretovala to ako pohyb kurzora. Ak bola v správnom mieste na stole, tak kurzor bežal jedným smerom. Stačilo ju zatieniť a pohyb zastal ;D
2 mISHA
Omlouvám se.
Teď mám jiný problém, smazal jsem si soubor lssas.exe v adresáři system32 a xpčka mi už nenajedou vůbec :-(
Co s tím?
Ako suvisi gulickova mys so svetlom? :roll:Citace:
Původně odeslal PeterM
EDIT: Ty myslis tie snimace ktore snimaju otacanie valcekov pri pohybe gulicky? :eek: To je mozne? :-o
2Kocmik> Zohnat si ten subor, nejak nabootovat (povedzme z diskety), nakopcit tam ten subor.
Boze muj, proc si to udelal? :lol: :lol: :lol:Citace:
Původně odeslal Kocmik
Kdyby to bylo jenom tohle, tak bych si myslel, ze ti tam bezi naka kravina (spyware, nebo klidne i neco zadouciho) co ti vytezuje pocitac.Citace:
Původně odeslal Kocmik