Mám dva kompy s Win XP Proff.
Jaký je nejjednosušší způsob spojení? A Samozřejmě i nejlevnější?
Printable View
Mám dva kompy s Win XP Proff.
Jaký je nejjednosušší způsob spojení? A Samozřejmě i nejlevnější?
Sitovkama a krizenym dratem.
Sitovka stoji par stovek a 10mbit ti daj v bazaru za usmev :-)
Jinak jeste je moznost spojeni pres paralelni port, ale to jiz dnes je ponekud historicka zalezitost.
Dalsi varianta (pokud to podporuji zakladni desky) je spojeni pres USB. Ale nejmene problemu je s klasickou siti. Integrovanou sitovku ma dnes kdekdo, ti ostatni si koupi za dve stovky nejlevnejsi 100mbit. Sitovy kabel mas za cca 10 korun metr. Pro pocitace propojene na primo (bez hubu,switche) potrebujes krizeny (tzv. patch) kabel, coz ostatne uz bylo receno.
Pri konfiguraci vykopej veskere IPX a podobne hlouposti a nech jenom TCP/IP. Vhodne nastav IP adresy, uprav hosts soubor - XP ho tusim maji v windows/system32/etc/, nebo v podobne UNIX-like ceste - a mas hotovo.
Kdyz vyhodis IPX, tak nepujde parit UT2004, neni-liz pravda?
Díky za rady.
No ale pod win se s tim da pracovat jen pres TotalCommander, ne? No ja jen, ze v Linuxu to potom funguje jako normalni prvek site :!: Coz by se mi u Win take hodilo :|Citace:
Původně odeslal howard
na winech taky, ale naposled jsem to zkousel na w95 ;DCitace:
Původně odeslal Dominator
Jo, je fakt, ze nak to jde, taky sem to delal, mozna bych na to prisel, ale ted si uz nevzpominam.
nejak jako "direct link" nebo "direct connection" se to jmenovalo...Citace:
Původně odeslal howard
zkus se na to please mrknout.. nebo me to nejak popsat tohle mi nic nerika... :-( MOC DIK ;-)Citace:
Původně odeslal riksa
to bych ty widle rocnik 95 musel nekde mit. tyhle sly do haje i s notebookem ;DCitace:
Původně odeslal Dominator
no a na XP? by to neslo?
ja 95 taky nemam
asi slo, menuje (menovalo) se to primy propojeni kabelem a v xp to de taky. Pust si ten konfigurator - vytvorit nove pripojeni > jiny typ > prime pripojeni ...
jj, je to tam, onehda jsem se pokousel propojit paralelnim kabelem notebook s win 95 sr1 a notebook s win xp, a byla to tragedie!!
nakonec se mi to nejak podarilo, ani uz nevim jak.. ale bylo to za 1. silene pomaly, 2. nez jsem to rozchodil, tak mi to zabralo asi 4 hodiny
no hruza. a pritom to bylo jediny reseni prenosu vetsiho objemu dat :(
A to mas odkial? Vsak Unreal engine bezal vzdy na TCP/IP...Citace:
Původně odeslal howard
Spojenie seriovym/paralelnym kablom je vo Win95/98/ME/2K/XP (cize nie NT), ale rozchodit to medzi 2 verziami moze byt dost problem... A navyse su tam velmi "rozumne" default hodnoty - tusim 9600bps pre seriovy prenos :roll: