Stary VGA silencer = smrt pro Radeon ....
Tak uz mam tri zakazniky, kterym odesel R9800Pro s VGA silencerem, provozovanym na nizke otacky .....
To neni hezke ....
VGA silencer si instalovali sami a i ja ho mam na R9700Pro, ale porad jedu na vysoke otacky ... v kazdem pripade bude neco spatne ....
EDIT: vsechny karty byly Sapphire
9600XT zase mrtvo s vga silencerem
Taxe mi to uz taky dvakrat stalo s mym Saphire R9600XT 128MB to co tady pisete.Reklamoval jsem poprve dostal jsem novou kartu i novejsi revizi dokonce, buch! s orig. chlad. v pohode se silencerem asi 5 hodin a mrtvo!!! druha reklamace, zase po chvili provozu to zhaslo, zadny taktovani ,zadny 3d aplikace proste sem se jen koukal na postu...Pritom instalace chladice (jo je to rev.3) probehla peclive a v poradku.Dal jsem silencer na tyden kamosovi co ma R9800SE AIW a valilo mu to v pohode...tak ted si rikam kde je chyba?? ve skrini mam vse v poradku! Nevite uz nekdo ja rozlustit tendle problem???? bojim se ho tam namontovat zpet....Myslite ze pomuze napajeni primo z desky? nebo rovnou ze zdroje???Ted mam tu da se rict nejnovejsi revizi asi z dubna nebo tak nejak,ale ta je uplne stejna jako ta predchozi co odesla.....prosim o odpoved a hlavne radu :?: ....diky