Koupil sem kamošovi novej bord ECS K7VTA3C a v biosu ukazuje teplotu procáku 105°C, s teplovodivou pastou a s Athlonem 750, zkoušel jsem to i s mym Duronkem 750 a lepšim chladičem a výsledek pořád stejný. Nevíte někdo co s tim???
Diks
Printable View
Koupil sem kamošovi novej bord ECS K7VTA3C a v biosu ukazuje teplotu procáku 105°C, s teplovodivou pastou a s Athlonem 750, zkoušel jsem to i s mym Duronkem 750 a lepšim chladičem a výsledek pořád stejný. Nevíte někdo co s tim???
Diks
hod tam posledni bios a kdyz to nepomuze tak to reklamuj(desku)Citace:
Původně odeslal ZnuGy
No tych 105 C by ten Athlonik neprezil..a ani doska. SKus novy BIOS a ked nepomoze urcite ju chod reklamovat...nieco bude so senzorom..pravdepodobne. CO ti ukazuje v nejakom inom monitorovacom programe ?
Já mám tu samou desku a teplota u mého Durona 800 je kolem 100°C. V manuálu jsem četl, že u procáku jiných než "novějších" XP, mohou nastat problémy s měřením teploty. Předtím jsem měl desku K7S5A a teplota bylo kolem 43°C. Nevím jak je to v jiným programech na měření telploty, ale myslím že to bude měřit pořád špatně, protože většinou si programy berou teploty z biosu.
Teplota obou prociku bude v pohode paac Athlon by to neprezil a Duron s tezkym zranenim mozna jo - pouze bios ukazuje tatariny to se sem tam u nekterych desek stava ze maj nastavenou hranici uplnenekde jinde napr. 0°C = +20°C (takze flashnout bios), ale jestli se ta teplota vubec nemeni napr. jestli je tam 105°C uz po zapnuti tak je mozna poskozeny teplotni senzor! Tak by asi byla nejlepsi reklamace!
:lol: Nebo mas hodne drahou rychlovarnou konvici!
(nic ve zlym) Ahoja
Tak si stáhni SpeedFan nebo Hardware Monitor,ten ti ukáže možná jinou teplotu :) ať tě to uklidní,tipuju že máš polovinu té teploty ve skutečnosti.Citace:
Původně odeslal ZnuGy
A předpokládám že tě na podlo na ten chladič sáhnout, jestli má opravdu 105°C ;) zkus se zeptat prodejce, ten by o tom měl vědět, a jestli ne tak je to jasná reklamačka.
a nemeri ti to nahodou ve fahrenheitech? odpovidalo by to asi 41°C
No me taky ukazuje deska teplotu chipsetu 110 stupnu ale to je kravina aby to byla pravda takze to ignoruju a za reklamaci mi jeden senzor nestoji ..ale je zajmavy ze kdyz sem tam dal aktiv tak uz to ukazuje jen 75 stupnu to by odpovidalo ze to teplotu meri ale tak 50 stupnu si to pridava jenomze to by se ta teplota hnula jenomze ona je furt stejna od zapnuti compu..