Tak by mě zajímalo jak jste natom já zatím běžel default Cl3@2 a ted bych chtěl jít víš tak se chci poptat kolik do nich pouštíte a kolik jste z nich dostaly FSB :)
Printable View
Tak by mě zajímalo jak jste natom já zatím běžel default Cl3@2 a ted bych chtěl jít víš tak se chci poptat kolik do nich pouštíte a kolik jste z nich dostaly FSB :)
mno, mám je opět v nabídce, tak jsem nevydržel a otestoval ( zběžně ).
Hynix Original, chipy D43, ofic. by SPD CL3 ( 2,5 - jak která deska ), PC400, oboustranné
Sestava Venice 3000+, 2x512MB Hynix Original D43 chipy, DFI LP NF4 Ultra-D.
při CL2,5-4-4-8 1T a 2,6V stable na 510 v duálu. Tohle je jen předběžný test, ještě si je projedu pořádně.
Neuvěřitelné !!!!
Ty Hynix jedou na 200 při CL 1.5.
www.rsc-computers.cz/fotky/hynix_original2.png
www.rsc-computers.cz/fotky/cpu.png
jo sou gut :)
Mne ficia na NF7-S 240 @ 11-4-3-2,5 a 2,9V.. na cl2 som ich neskusal. cl3 mi nesli vobec. teraz som nasiel jeden BIOS, s ktorym idu 245@ 11-4-3-3.. este musim vyskusat max cl2..
mam pamete Legend - nie original Hynix.. ale su tam Hynix D43
Nevím, jak NFII, ale na těch 250 by jim mělo stačit 2.7-2,8V. Já jedu na 2.5-4-4-8 1T 2,7VCitace:
Původně odeslal Bifur
ja im musim davat 2,9V inak to hadze chyby.. ale po skusenostiach s predchadzajucimi CH-5 viem ze po najdeni vhodnejsieho BIOSu to pojde dole. tie mi tiez najprv isli 230 pri 2,9V a neskor som nasiel BIOS, pri ktorom mi stacilo 2,7V na tu istu frekvenciu a tie iste timingy.. takze este mi ostava asi 60 BIOSov na skusanie. ;D prave som zistil ze im celkom chutia stare BIOSy D10..(D10_edc18) - takze ide sa skusat..Citace:
Původně odeslal Radim Štěpanec
este su skoro nove, takze ked sa trosku zahoria pojdu lepsie. ale rad by som ich skusil na nejakej A64.
Bomba ... Daji se u tebe objednat ???Citace:
jisteCitace:
Původně odeslal svaca
Taky jsem 2x512 této značky testnul a běhaly nádherně.
Testoval jsem je na 400@510 při 2,5-4-4-8-1T na mé sestavě a šlapaly.
Voltáž už nevzpomenu.
A kolko by ma vysli dve 512-ky?Citace:
nevim jestli tady dal nekdo vic, ale me se povedlo z nic vymackat DDR 560 (viz popis... takze zadne orezavatka)
+- podle kursu dolaru asi 1300 + dph ( od 1250 - 1350 ) za kusCitace:
Původně odeslal Toxic