Problem USB FRONT a MicroStar KT6 Delta-FISR
Ahoj
Slozil jsem pc 2600+box /512 MB DDR 400 Transcend /ATA HDD 160 GB
Deka ma vzadu na desce 6 USB vyvodu a na desce je jeste volny jeden konektor pro dva USB front....podle navodu by do neho mel jit diagnostic bracket na kterem je vyvod pro USB 2.0 /Intel spec
Na tom bracketu je sice jen jeden USB konektor,ale pouziji se pro neho oba konektory na desce.
Kdyz do toho konektoru zapojim front USB na bedne ,pc nabehne a chova se normalne.
Momentem kdyz do neho vlozim konektor usb treba fotak,tak se PC vypne- ne restartuje...napise to pocitac se vypina vypne se...
Potom kdyz ho zkusim zapnout tak pc ani netukne ...proste je uplne mrtve.
Musim dat c-mos clear a odpojit usb od desky a potom najede.
Bios je nejnovejsi z 1.11.2004 / XP PRO /SP1
Zadni usb na desce jedou v pohode..
Cim by to mohlo byt...?
Jsou jeste en desce nejake jine usb konektory...myslim ,ze ne !
Dik za kazdou radu.
Zizi
Re: Problem USB FRONT a MicroStar KT6 Delta-FISR
Citace:
Původně odeslal Zizi
...a na desce je jeste volny jeden konektor pro dva USB front....
Na tom bracketu je sice jen jeden USB konektor,ale pouziji se pro neho oba konektory na desce.
To je nejaka blbost ne, na bracketu je Jedno USB a zapojuje se to do vsech 8 pinu ??
Citace:
Původně odeslal ctrl_j
Citace:
Původně odeslal Zizi
...a na desce je jeste volny jeden konektor pro dva USB front....
To je nejaka blbost ne, na bracketu je Jedno USB a zapojuje se to do vsech 8 pinu ??
ked zapojis bracket tak mas na nom 2xUSB a diagnosticke ledky.
ale to s tym pipinanim je cudne.mne to ide v pohode.skus prekontrolovat ci mas dobre napojene usb front. :?:
Citace:
Původně odeslal .Light on Board.
ked zapojis bracket tak mas na nom 2xUSB a diagnosticke ledky.
No dyt prave. Presne to mi bylo nejasny, povetsinou se na brackety davaj dve USB, s konektorem kterej je sice jeden ale na 8(9) pinu.