koupil sem si vcera v ts bohemii dvd vypalovacku-liteon-1633s-a vubec nesviti led dioda ani pri cteni ani pri zapisu na dvd/mimochodem sem uz jedno vypalil a dobre/poradte mam to reklamovat ?
Printable View
koupil sem si vcera v ts bohemii dvd vypalovacku-liteon-1633s-a vubec nesviti led dioda ani pri cteni ani pri zapisu na dvd/mimochodem sem uz jedno vypalil a dobre/poradte mam to reklamovat ?
No každopádně reklamovat a myslím si,že pokud by byli vstřícný a měli hned skladem náhradní tak by ti jí měli vyměnit hned protože u tohodle neni důvod to 30dní zkoumat.
co kdyz zkusim dat novy firmware-pomuze to ? a muzu to potom s novym firmwarem reklamovat ? diky za radu
No každopádně můžeš dát novější firmware nikdo ti to nezakazuje a výrobce sám ti poskytuje firmware.
firmware nepomuze. proste to jdi reklamovat nebo pokud ti to nevadi, tak to neres!
flash firmwaru to muze zpusobit, nejaky lidi na cdfreaks.com s tim meli problem, ale tady to bude spis problem hardwaru,
zkus to flashnout firmwarem BS0K pro 1633S z www.codeguys.rpc1.org upravenym OmniPatcherem (z tehoz mista) a pripadne i BY02 pro Sony DRU-710A, vzdycky muzes vratit zpatky puvodni firmware a za zkousku nic nedas
tak diky za rady-uz je vse vyreseno,vletel sem do tsbohemie /maji prodlouzenou pracovni dobu pred svatky/ vymenily mi ji bez problemu na pockani a uz sem palnul troju a dioda sviti-vivat !
pry takovou reklamaci jeste nemely-je to rarita.
uz sem tam stacil dat novy firmware-/trvalo to 5 minut a stavaly mi vlasy hruzou na hlave a vsecko v pohode.
No tak to bezpochyby rarita je, aby v TSbohemce takhle pospíchali s reklamací ;DCitace:
Původně odeslal jindra.q
Protože kdyby to nebylo jen v diodě (u té je to jasný, svítí nebo ne), tak by si s tebou pohráli hošánku, to mi věř. :wink: