-
Znicena zvukova karta?
Mam problem se zvukovou kartou.Byla mi dodana jäko plne funkcni,ovsem problem nastal hned pri instalaci XP,konkretne pri "instalaci zarizeni",proste cely system vytuhl :( .Postupnym vyndavanim komponent cerny petr padl na zvukovou kartu.OS nainstaluju,vse norm,vypnu kompl,dam tam kartu,vse jede,do Winu,instaluju ovladace a pri instalaci jednoho konkretniho(nazev jsem pochopitelne zapomel :( )opet to same,kompl tuhy.Zkousel jsem orig. ovladace i obyc Winacky,vzdy to udela.Ptam se tedy kde je problem,v komunikaci zvukovka-deska nebo je karta proste nejakym zpusobem poskozena?Da se zpravit?Popr. jina rada co s tim?Desku mam s chipsetem Via 694X,s cimkoli jinym naprosto nekonfliktni. Diky za kazdou radu
Edit:Uplne jsem zapomel,karta je to Creative SoundBlaster Live,nejspise 4.1,model number CT4830
-
no pokud mas moznost ji zkusit v jinym PC, udelej to (predpokladam, ze jsi ji u sebe zkousel i v jinych PCI slotech).
jo a mohl bys nam napsat trochu vic. :arrow: zdroj, dalsi komponenty, verzi Woken, ...
-
Jasny,vsechny PCI sloty sem zkusil,s integrovanou zvukovkou se IRQ hadat nemuze(zadna neni :) ).Winy od 2000 po XP SP2,vsude stejny problem,Zdroj 300W Fortron.Kdybych to mohl zkusit v dohledny dobe nekde jinde tak by to bylo super,zel mam kratkou zaruku a na jiny PCcko se pres vikend nedostanu :(
-
Ja myslim ze kombinace LIVE a postarsi VIA cipset hovori samo za sebe... Jak uz bylo receno zkus ji v nejakym jinym kompu a uvidis na cem jses
-
Tak karta je definitivne out... poradi mi nekdo ktere okruhy muzu odstranit pro orezani kterych funkci?Pripadne link?Dik
-
...
mlen sem podobnej proble a myslim ze je fakt v haji..:-(