jakej je lepsi hDD, bud western HDD 80GB AT-bus WD800JB U-ATA/100 7200rpm, 3RZ a nebo ST380021A Barracuda 80GB ATA100 9ms 7200rpm 2MB Cache?? thx
Printable View
jakej je lepsi hDD, bud western HDD 80GB AT-bus WD800JB U-ATA/100 7200rpm, 3RZ a nebo ST380021A Barracuda 80GB ATA100 9ms 7200rpm 2MB Cache?? thx
osbne mi nic krome Seagatu do kompu nesmi
jednak kvuli hlucnosti (jsou to nejtissi disky) a i kvuli kvalite - reklamuje se jich opravdu malo (a nikdy neslo o samovolne zdechnuti, ale spis o insultaci ze strany majitele :) )
ten Western naopak hrozně chrčí...
WDčko.Citace:
Původně odeslal jass
Schválně přihodím i podpis, abys věděl, že jich mám dost a o data sem NIKDY NEPŘIŠEL.
WDčko s 8MB cache (řada JB) je prostě BLESK.
2Paolo: Juj ty máš ale dat :wink: :-o
Co tam máš?
Jinak já bych asi taky při koupi dalšího disku zůstal věrný WD, protože ačkoli je můj 400BB docela hlučný, se spolehlivostí jsem neměl nikdy problém a to je to nejdůležitější. To nemůžu říct o IBM, který jsem měl před tím a odešlo i s daty.
BIV
pomineme li to ze podle statistiky sou Barracudy spolehlivejsi, tak se musis rozhodnou jestli chces spis rychlost (WD) nebo ticho (Seagate).
Paolo ti urcite bude tvrdit ze to s hlukem WDcek neni tak hrozny,ale never mu ;D
Ja zase maXtor only please... 8-)
s tim ze B_IV je ticha a poslehliva jsem si ji taky kupoval,ale jak je videt tak to zas tak horky nejni nebo mam smulu to je taky mozny :(( kazdopadne WD je urcite rychlejsi.
Ja mam tiez bIV ale teraz uz kupovat V!!