Odesla mi 9600xt a tak musim reklamovat. Musim jim tam donest komplet baleni (kabely/cd) apod. nebo staci jenom grafika a doklad?
Printable View
Odesla mi 9600xt a tak musim reklamovat. Musim jim tam donest komplet baleni (kabely/cd) apod. nebo staci jenom grafika a doklad?
imho ano, protoze je to prislusenstvi veci. to se netyka obalu
Ono zalezi kde, minulej tejden jsem byl reklamovat desku v CC a ten chlapek se divil, ze mam sebou veskery prislusenstvi rikal, ze to se jen tak nevidi :-)
Nekde to vyzadou a spravne by to tak melo byt!
no takze vidim, ze bude asi nejlepsi jim napsat a zeptat se
Ono je to trochu složitější. V případě, že budeš chtít zpět peníze, musíš donést komplet balení. Jinak samozřejmě stačí jen karta
Presne tak, pokud ti jde o vymenu/opravu, radsi to komplet ani nedavej/pripadne si nech napsat ze si predal komplet. Obchod bude reklamovat jen kartu a muze se ti stat, ze se prislusenstvi ztrati :wink: .
jo, tohle se mi presne stalo... dal jsem an reklamacku desku a kdyz sem si ji prinesl po mesici domu, tak v ni nebyly zadny kabely :roll:Citace:
Původně odeslal Jezevec
A muzu chtit po prvni reklamaci pokud jde o neodstranitelnou vadu penize, tj. odstoupit od smlouvy?
anoCitace:
Původně odeslal jaluvkap
tak edit: vedle toho ze v ni chybely ATA kabely, prisla deska i bez I/O Shieldu a inst. CD :roll:Citace:
Původně odeslal Xima
takze pokud koupite retail a date ho na reklamaci tak by mozna nebylo od veci informovat prodejce o tom, ze je baleni kompletni a pokud to nestaci ustne, tak si nechat podskrabnout.
Tohle by mozna slo i otocit. Pokud zakon predpoklada kompletni predani (jako ze se to asi tak da vylozit), tak by prodejce mel chtit naopak podskrabnout ze to komplet neni, jinak na nem muzu chtit aby dodal soucasti ktery nedostal.
imho to moc komplikujeme: zakon vzdy hovori o prodeji/vade veci. k veci muze patrit prislusenstvi, coz jsou veci, ktere nalezi vlastniku veci hlavni a ktere jsou jim urceny k tomu, aby s ni byly trvale uzivany (§121OZ). prislusenstvi je samostatnou veci v pravnim slova smyslu, ale vzdy sleduje pravni osud veci hlavni, a to i bez vyslovneho zmineni ve smlouve.
vzhledem k tomu, ze vec, kterou kupujete (tj. i jeji prislusenstvi) a vec, kterou reklamujete, je jedna a ta sama, tak bych dovodil, ze je treba k reklamaci prilozit i jeji prislusenstvi. v pripade vymeny veci je prodavajici samozrejme povinen k vymene veci i s prislusenstvim, coz souvisi prave s tou totoznosti veci
No ... takze mi grafiku vyreklamovali vymenou ... prachy jsem chtit nemohl ... to jde az po 6 mesicich od koupe ... tak snad pujde lip taktit nez ten predchozi :wink:
A tohle jako tvrdi kdo ? Prachy muzes chtit trebas druhej den pokud to nejsou schopni opravit.Citace:
Původně odeslal jaluvkap
Citace:
Původně odeslal Jezevec
pokud neni oprava/vymena mozna, muzu pozadovat penize ... po tech 6-ti mesicich uz muzu chtit prachy rovnou, protoze tohle ustanoveni neplatiCitace:
Shoda s kupní smlouvou
Toto ustanovení se øídí podle § 616 odst.4 obèanského zákoníku: "Rozpor s kupní smlouvou, který se projeví bìhem šesti mìsícù ode dne pøevzetí vìci, se považuje za rozpor existující již pøi jejím pøevzetí, pokud to neodporuje povaze vìci nebo pokud se neprokáže opak." A následnì podle § 616 odst. 3: "V pøípadì, že vìc pøi pøevzetí kupujícím není ve shodì s kupní smlouvou má kupující právo na to, aby prodávající bezplatnì a bez zbyteèného odkladu vìc uvedl do stavu odpovídajícího kupní smlouvì, a to podle požadavku kupujícího buï výmìnou vìci, nebo její opravou, není-li takovýto postup možný, mùže kupující požadovat pøimìøenou slevu z ceny vìci nebo od smlouvy odstoupit."
Jenze paragrafy o reklamaci plati stejne a podle jakyho to jdes "reklamovat" je na tobe. Pokud je vada neostranitelna mas zkratka moznost od smlouvy odstoupit.
Navic tam mas "dle pozadavku kupujiciho" => ty muzes pozadovat opravu a protoze ta neni mozna, mas narok na penize. Nemusis prijmout vymenu.
musis prijmout vymenu. v prve rade mas narok dle sveho vyberu na opravu / vymenu a teprve tehdy, neni-li to mozne, mas pravo na primerenou slevu z kupni ceny nebo na odstoupeni od smlouvy. aby nedoslo k nedorozumeni, bavim se o prvnich 6 mesicich po koupiCitace:
Původně odeslal Jezevec
jj ... presne tak mi to rekli ... po 6-ti mesicich uz to neplati a muzes chtit rovnou prachyCitace:
Původně odeslal riksa
Takže když reklamuju (víc jak rok od koupě) AIW9800 od herculesu, tak nemusím přijmout náhradu (sapphire AIW) a požadovat peníze? A jakou částku dostanu, tu za kterou jsem to koupil nebo tolik kolik stojí nová sapphire? Dík
1) presne tak, 2) puvodni kupni cenuCitace:
Původně odeslal brazilterrorist
A je to asi podle tohodle paragrafu, že?Citace:
Původně odeslal riksa
Citace:
ustanovení o kupní smlouvě
ODDÍL ČTVRTÝ
§ 622
(1) Jde-li o vadu, kterou lze odstranit, má kupující právo,
aby byla bezplatně, včas a řádně odstraněna, a prodávající je
povinen vadu bez zbytečného odkladu odstranit. Není-li to vzhledem
k povaze vady neúměrné, může kupující požadovat výměnu věci, nebo
týká-li se vada jen součásti věci, výměnu součásti. Není-li takový
postup možný, může kupující žádat přiměřenou slevu z ceny věci
nebo od smlouvy odstoupit.
(2) Jde-li o vadu, kterou nelze odstranit a která brání tomu,
aby věc mohla být řádně užívána jako věc bez vady, má kupující
právo na výměnu věci nebo má právo od smlouvy odstoupit. Táž práva
přísluší kupujícímu, jde-li sice o vady odstranitelné, jestliže
však kupující nemůže pro opětovné vyskytnutí vady po opravě nebo
pro větší počet vad věc řádně užívat.
(3) Jde-li o jiné vady neodstranitelné a nepožaduje-li výměnu
věci, má kupující právo na přiměřenou slevu z ceny věci nebo může
od smlouvy odstoupit.
Dík, já jen abych byl důkladně připravenej kdyby došlo na neochotu prodávajícího, ale snad se obejdu i bez citací zákonů. :oops:
je-li to neodstranitelna vada, tak ano. jinak s tou cenou je to § 48 - odstoupenim se smlouva od pocatku rusi