mám HP deskjet 695C a poslední dobou se mi stává, že tisk se zastaví v 1/4 stránky. Kouknu do woken a tam mi to napíše, že došel papír ???
Jak může dojít papír uprostřed tisku? :eek:
papíru v zásobníku mám dost
Setkal se s tím už někdo?[/i]
Printable View
mám HP deskjet 695C a poslední dobou se mi stává, že tisk se zastaví v 1/4 stránky. Kouknu do woken a tam mi to napíše, že došel papír ???
Jak může dojít papír uprostřed tisku? :eek:
papíru v zásobníku mám dost
Setkal se s tím už někdo?[/i]
ja jsem na tom podobně ja mam Olivetti Artjet 10 ,mě zase nejde sní tisknout pujčíl jsem si jí od brachy kde tiskla v pohodě, umně doma taky v pohodě pak jsem mu ji vratil a začali problemi .Když dám něco tisknout tak mi vyplive asi 20 čistejch papírů,tisková hlava mi vubec nevyjede a nenajíždí na tisk a zůstavá stat schovaná ??? ,když stisknu tlačítko na vymněnu náplně tak to vyjede v pohodě.Nevytiskne se ani zkušební stranka furt mi plive papír nevím co stím už ???
Nejvic me sere že jsem tam koupil novou cartrige jinak bych tu tiskarnu vyhodil a koupil novou :?
nevýte čím by to mohlo bejt ovladače jsem zkoušel novy a pořád je to stejny
to bude hw chyba. bud poskozene cidlo anebo komunikace s nim.
přiznám se,že mě to napadlo. To je pak pěkná pakárna. HP rulezz :-(Citace:
Původně odeslal mISHA
ví někdo, alespoň, jak to čidlo vypadá? Někdy stačí troška síly a .... ;D
a znicis plastove ozubene kolecka ;DCitace:
Původně odeslal Staňour
no bohuzel. nejsem servisman tiskaren. leda zkusit koumat sam.
To cidlo je u vacsiny tlaciarni taky vytrcajuci kolik v drahe papiera,ktory sa da ohnut v smere chodu papiera(papier je nad nim, cidlo je stlacene a tak vlastne tlaciaren vie ze moze tlacit).Je to hlavne koli tomu aby niekto nedal tlacit na polku A4 a druhou polkou potom tlaciaren vymaluje vznutra sama seba.Citace:
Původně odeslal Staňour
už jsem na to koukal, máš pravdu, takový čudl tam fakt je. Ale nevykazuje žádné známky poruchy ??? Mrknu na to, až bude zase haluzit. DíkyCitace:
Původně odeslal Marek
ja jsem tu svoji dnesky rozbral ale nic vadnyho jsem nezjistil ,čidla v ní taky fungujou spravně ,mě jen připada že mi nevidí papir ,jen ho natáhne a rychle projede tiskarnou ven.
Zejtra sni skočím do servisu a uvidím co mi řeknou a pak se rozhodnu jestli se vyplatí servis nebo ne. :wink: