kde mohu sehnat zakladni desku znacky EPOX???
neco si moho koupyt na kamosovu firmu tak si chci udelat darek a to bez DPH ;D
sorry ale to jsem asi nepatri... ale musel jsem to sem napsat :wink:
Printable View
kde mohu sehnat zakladni desku znacky EPOX???
neco si moho koupyt na kamosovu firmu tak si chci udelat darek a to bez DPH ;D
sorry ale to jsem asi nepatri... ale musel jsem to sem napsat :wink:
a proc zrovna sem ??? ;DCitace:
Původně odeslal riddle
koukni se napr na www.czechcomputer.cz ale dneska uz plati ze v kazdym lepsim obchode ti je na pozadani dodaj i gdyz je nemaj v ceniku.
Epoxy mají v Softcomu ( www.computershop.cz ), také ve všmi oblíbené Monimě ( www.monima.cz ), v Czech Computeru ( www.czechcomputer.cz ) a to ti doufám stačí ;)
ja bral myho epoxe z czechcompu ...
taky sem to bral na firmu...kvuli DPH...
Citace:
Původně odeslal Marty
Proc ve vsemi oblibene monime? to jako ze to v poho shop nebo je to naka sracka, ja si tam chci totiz taky kupovat epoxe.
Z monimy by som nic nekupoval...
mam len zle skusenosti
Polož v mimo mísu dotaz co si kdo po Monimě myslí... ale není to moc oblíbenej shop. Spíš, jak jsi sám řekl, sr**ka ;)Citace:
Původně odeslal MustaF
Já tam kupoval ale svýho epoxe, ramku a myš, s tou mzší jsem udělal chybu, ramka je na hovno a epoxe bohužel ještě v softcomu neměli. Do softcomu přišly epoxy dva dny po tom co jsem hoi JÁ DEBIL koupil v monimě.
A co je s Monimou za problem? Chci tam kupovat Epoxka...Citace:
Původně odeslal Marty
www.abi.cz je vyhradni dovozce
No celkem nic ale mnoho lidí tam mělo problémy s reklemací, jsou tam takový divný lidi a prostě mně to tam nesedlo. Subjektivní názor. ;)Citace:
Původně odeslal Pike
Taky http://www.rsc-computers.cz pár lidí jistě zná tuto firmičku :)
Bol som reklamovat v monime HD, 2x cez rok som sa stahoval a tak sa niekde stratil zarucak. Ked som tam ten HD doniesol, tak na mna vybafol s tym, ze by mi to ani nemusel zobrat lebo bohvie kde som ho mohol vybrat z kontajnera ??? ??? ??? .
Napr. vo Focus s.r.o v Kosiciach sa mi take daco nikdy nestalo. V pohode brali aj bez zarucakov a vymena bola bud v nasledujuci den alebo do tyzdna.
Nakoniec ten disk zobrali (z diskom som doniesol rovno aj procak, takze mali reklamacie 2 :) . Presli asi 2 tyzdne a cpu ani hd este stale neboli testovane!! Musel som tam ist ja a pytat sa co je s tym. Ked som tam prisiel po mesiaci, tak CPU medzitym niekde stratili, takze mi ani nevedel presne povedat co s tym, a musel to vymenit za novy. Disk ze vraj nebol. Tak som prisiel v iny den. Pre istotu som sa najpr v predajni spytal ci maju maxtor 60GB 7200rpm a povedali ze by mali mat asi tak 2. Hned som isiel do reklamacneho oddelenia a tam mi povedal ze maxtory nemaju ??? ??? . Ja mu na to ze v predajni povedali ze maju. Isiel sa pozriet niekde za roh, tam vyhrabal jedneho maxtora a doniesol ho. Ze vraj posledny. Potom asi zistil ze je uz slubeny, a opet niekam odisiel a vratil sa s maxtorom ktory bol asi rezervovany pre reklamacie.
nekupujte odtial nic co sa moze pokazit, lebo reklamacia v monime je ako rok v pekle. Su to sfine klamarske!!
No já si na Monimu nemůžu stěžovat a ceny tam maji super.
no ja - vyloženě stěžovat si taky nemužu, ale ta ochota a stim spojene věci. Naposled jsem tam kupoval Eurocase a chtel jsem s 2 vetrackama navic, mel jsem to objednany pres net, kdyz jsem sel jen tak kolem tak jsem si rek ze se zeptam jestli to uz nemaj prichystany. Ale prodejce mi rek ze tyhle s 2 vetrac. nemaj a dlouho asi mit nebudou( coz je normalni u nich) , ale kdyz jsem se pak koukal na netu , tak objednavka pripravena!! Pripadalo mi to divny tak tam volam, a prej kdyz to tam je tak to maj. Tak tam jedu byl jsem rad ze uz to je. Ale kdyz jsem to rozbalil tak co jsem nezjistil, case bez vetracku a rozhodne nemam naladu se s nima dohadovat . A to se stalo kamosovi to same. Proste oproti treba CzechComputeru se maj co ucit, jak se jedna s lidmi
Az tam budes reklamovat HDD 2 mesice jako ja, tak zmenis nazor, to mi ver... :?Citace:
Původně odeslal Tuleň
Přesně tak, reklamoval jsem HDD s tím že je pomalý (opravdu byl - HW chyba detekovaná i v seatoolsech) a ty pras.ta mi vrátili ten samý jen ho tam měli 3 týdny ležet. Znova 3 týdny a teprv potom jsem dostal jiný.
tak to vezmu sai v tom Czechcomputeru kdyz uz odnich mam tolik veci.. ;D
Jinak koukal jsem se na stranky EPOXU a docela me rozhodilo ze tam psali ze na taktovani je lepsi deska s chipsetem N-force2 a ze Kt400 je shit nejvetsi..
Co bystemi doporucili za desku od Epoxu?
kecaj, s 8K9A2+ se dostanes pres 200, akorat dost topi northbridge a southbridge(ani pasiv tolik nepomaha)