Bude do konca roka dostupná 6800 s 512Mb pamäti ?
Printable View
Bude do konca roka dostupná 6800 s 512Mb pamäti ?
512MB bude s velkou pravdepodobnostou zbytocny luxus este minimalne cely buduci rok...
U nas? Tezko.... V cizine? Pochybuju..... AGP verze se toho uz podle me nedockaji, takze jedine PCI-E a ty tu driv nez v lednu nebudou.
Preco myslis ze luxus vsak DOOM3 chce uz teraz 512Mb na Ultra high a predsa ked si kupim taku kartu tak chcem vsetko hrat na ultra high.Citace:
Původně odeslal sisi
Ako je to s tou pamätou a SLI . Ked dame 2x6800 256Mb. Tak kolko bude vysledna kapacita 256 alebo 512Mb
Ach, keby si si aspon aj nieco popozeral predtym, kym sa do mna pustis... to, ze D3 na Ultra details ma "chciet" 512MB je jedna vec, ta druha je ze sa to akosi v ziadnom benchmarku neukazalo...Citace:
Původně odeslal Rampage
Kapacita vyuzitelnej RAM ostane rovnaka... teda 256MB.Citace:
Ako je to s tou pamätou a SLI . Ked dame 2x6800 256Mb. Tak kolko bude vysledna kapacita 256 alebo 512Mb
(A btw... Mb != MB)
Nemusiš ma učiť že Mb sa nerovna MB . čo si mysliš že som spadol z duba ? To sa mi len nechcelo písať samozrejme že sa bavime o MB
Oplati sa pockat na 512 ? ci mam na to kašlať.
jednoznacne kaslat,, ved aj niektore , nejde niekedy ani o velkost pamate, niektore 64MB paamte lahucko rozbijaju 128cky,, nj,,, nie je tam sice rozdiel 256MB ale aj tak,,, neoplati s ana to cakat, dnes je to este zbytocnost,, a doom na ultra detailoch je pre nakych extremnych uchylakov na obraz, mrkn i anke screenshoty, medzi ulra a high nejaky uzasne brutalny rozdiel nie je,, aspon pre normalneho cloveka,ktoremu nezalezi na kazdom pixeli :roll:
64/128 možná ve starších hrách.....High/UltraHigh..ano, ale to se týká pouze Doom3(protože pužívá normálové mapy a textury s nižším rozlišením)...nikdo neví co přijde za půl roku
...např UT2003, což neni zrovna novinka, si naplno vychutnáš jen se 256MB grafikou (co do detailních textur) :wink:
Ja viem ze na velkosti pamäti az tak nezaleží(ak jej maš dosť) ale vykon rapidne klesa(ak je maš malo).
Aku značku by ste poradili (viem ze to tu nepatri ale aj tak)?
Citace:
Původně odeslal Scorpion