phpBB - problém s označováním příspěvku jako přečtené.
nevím, jak vyřešit problém, který asi souvisí s cookies. jde o to, že registrovaný uživatel příjde na forum a svítí mu tam několik nepřečtených příspěvku. když klikne myší na znak fora (zaindexuje), tak se mu všechny příspěvky změní na přečtené. to samé se stane, když si přečte pár příspěvků a regulerně se odhlásí a následně příhlásí. pak má zas všechny přípěvky označené jako přečtené.
ví někdo, jak se odstraní tenhle problém? děkuji
Re: phpBB - problém s označováním příspěvku jako přečtené.
Citace:
Původně odeslal gorge
to samé se stane, když si přečte pár příspěvků a regulerně se odhlásí a následně příhlásí. pak má zas všechny přípěvky označené jako přečtené.
To je normalne. Neprecitane prispevky sa oznacuju od poslednej navstevy...
Citace:
Původně odeslal Rainbow
Citace:
Původně odeslal gorge
to samé se stane, když si přečte pár příspěvků a regulerně se odhlásí a následně příhlásí. pak má zas všechny přípěvky označené jako přečtené.
To je normalne. Neprecitane prispevky sa oznacuju od poslednej navstevy...
Asi ano.. právě jsem vyzkoušel další variantu a to moje fórum s mozillou a to samé samozřejmě.
Proč má ale maxík jinou zkušenost?
Citace:
Původně odeslal Maxik
Jenom poznatek - IE mi delalo to co pisete - Opera ani FireFox mi to nedela a neprecteny mam vse do doby nez to skutecne prectu. Duvod nevim :)
Citace:
Původně odeslal Croog
Citace:
Původně odeslal Maxik
Jenom poznatek - IE mi delalo to co pisete - Opera ani FireFox mi to nedela a neprecteny mam vse do doby nez to skutecne prectu. Duvod nevim :)
http://forum.animecrew.org/Smileys/classic/1hmm.gif Hmm, a odhlasuje sa maxik?
Citace:
Původně odeslal Lunatic
Citace:
Původně odeslal Croog
Citace:
Původně odeslal Maxik
http://forum.animecrew.org/Smileys/classic/1hmm.gif Hmm, a odhlasuje sa maxik?
ne, neodhlasuju:D
Ale browsim tu z prace a z domova, ted nechci kecat, ale neprecteny mi zustavaj i pri prechodu prace-domov - overim to dneska :D
Citace:
Původně odeslal jedik
Takl moment my tu mluvime od dvou ruznych vecech (resp o trech ;D)
No to je pravda, no. ;D
Citace:
Původně odeslal jedik
a, georguv prvotni problem - prispevky se u prihlaseneho uzivatele po kliku na logo(=na index fora) oznaci vsechny temata jako prectene
Tenhle problém by mohl být tuším způsoben tím, že je špatně vyplněná cesta ke skriptům fóra v administraci. Nemohu to ale potvrdit.
Citace:
Původně odeslal jedik
b, to co rozvinul Croog a ja to blbe pochopil - oznaceni vsech tredu jako prectene po znovu prihlaseni i kdyz jsem je predtim necetl - tak to je jak pise Rainbow zcela normalni chovani phpBB, resp takhle je to naprogramovane - vysvetleni:
http://4um.ocguru.cz/viewtopic.php?p=254183#254183 (mmj je videt jak tu ctete dulezite tredy ;D)
No je pravda, že tento "důležitý" thread jsem dlouho nečetl. :wink: Dík za přiopmenutí.. Já sem si vždycky říkal, že ukládat všechny ty informace o přečtenosti jednotlivých threadů je celkem nereálné.. :-)
Citace:
Původně odeslal jedik
c, to co to dela me na wz.cz - neco prectu -> odhlasim se -> znovu se prihlasim a nektere (zejmena posledni thready a ty do kterych jsem prispival a muj post je posledni) jsou oznaceny jako neprectene ???
Hmm... to bude něco v těch cookies podle mě. I když to je zase blbost, když to dělá jen tam na tom tvym fóru.. Zkus si pohrát v administraci v tom "Nastavení Cookie"
Citace:
Původně odeslal Maxik
ne, neodhlasuju:D
Ale browsim tu z prace a z domova, ted nechci kecat, ale neprecteny mi zustavaj i pri prechodu prace-domov - overim to dneska :D
To jo no, to mě taky.. i když mě to teda teď nějak nepřijde logický... :oops: