Da se nejak vyrobit kvalitni mikrofon? Chci nejaky ke kamere, ale 8 klacku na nejaky Sonak davat rozhodne nebudu :evil: .
Printable View
Da se nejak vyrobit kvalitni mikrofon? Chci nejaky ke kamere, ale 8 klacku na nejaky Sonak davat rozhodne nebudu :evil: .
Samozrejme že dá (nesleduješ "seriály" z MacGyverom ??? - ten vyrobí jadrovú ponorku z otváračom na konzervy...) :lol:
Ak chceš kvalitný mikrofón, tak bude niečo stáť. Cenu mikrofónu určuje kvalita vložky, nie obal... Takže jediné, čo ti môžem poradiť je skúsiť bazáry a podobne.
BTW: skús sa ešte opýtať "netopierov" ktorý lacnejší výrobca má kvalitné mikrofóny. V tejto oblasti sa neorientujem :|
ja by som si xcel vyrobit taky ten klasicky na PC, slo by to?
Aku citlivost mam pytat?
Kup si za 100 korun (alebo kolko to stoji) cely mikrofon k PC aj s kablom... :roll:
elektretový mikrofon na PC se da koupit samotny bez kabelu a plastu za 11kc v kazdem elektru se soucastkami a nejaky dynamicky sezenes okolo 100 ,- nerikam ze bude kvalitni ale rozhodne vyrabet mikrak to nema smysl :) stejne to nevyrobis :) tak na co vyrabet :o)
Lidi microphony mate vsude kolem sebe, microphone = skoro reprak :!: To jste pri fyzice nikdy nezkouseli? :arrow: Ale ted vas zklamu: jsou to hrozne mizerny microphony, takze jdete do obchodu a mate to jasny.
oki skusim zmodifikovat svuj basak kery ma vpriemeru 26cm, snad stoho vybastlim daky good microphone skype :lol: :lol: :wink:Citace:
Původně odeslal Dominator
jo, fungovat bude, ale nebudes spokojen..., kdysi jsem pouzival 20cm basak na "monitoring" spanku novorozenete...Citace:
Původně odeslal Traktorista
to myslis uplne smrtelne vazne? ??? ???Citace:
Původně odeslal johnn
jo, dokonce me k tomu dovedl nakej clanek v AR / 25 let zpet ? /Citace:
Původně odeslal Traktorista
nejednalo se o nic jineho, nez zapojeni basaku do zesilovace / teda byl tam mam dojem jeste nakej filtracni kond, ale je to fakt uz moooc davno /
basak byl ARN 664, tusim...