[buy] Poraďte prosím jaký stativ k A70
Vůbec se v nich nevyznám, takže nevím jakou by měl mít hlavu ani nic dalšího. Závit předpokládám bude kompatibilní na všech.
Chtěl bych aby ten stativ nebyl nějaká velká kráva, ale zase né žádná nouzovka. Zkrátka na občasný focení. No a cena by se mi líbila co nejnižší. Moc přes řekněme 1300,- se mi nechce. Ale zase si radši připlatim než mít nějakej bazmek.
Dík za rady.
Jo a asi můžete psát rovnou i kde ho dobře na netu nebo v Plzni koupit.
Re: [buy] Poraďte prosím jaký stativ k A70
Citace:
Původně odeslal brazilterrorist
...ešte že si nám to dovolil :roll: :wink:
Vbehni do najbližšej predajne Foto-Kino - pozri si, čo majú - vyskúšaj a vyber si.
Každý má iné potreby a nároky. To, čo vyhovuje mne, môže byť pre teba úplný shit (a naopak...).
Re: [buy] Poraďte prosím jaký stativ k A70
Citace:
Původně odeslal PeterM
Citace:
Původně odeslal brazilterrorist
...ešte že si nám to dovolil :roll: :wink:
Vbehni do najbližšej predajne Foto-Kino - pozri si, čo majú -
vyskúšaj a vyber si.
Každý má iné potreby a nároky. To, čo vyhovuje mne, môže byť pre teba úplný shit (a naopak...).
No já jsem byl ve dvou a v obou měli jen katalogy a stativy na objednávku, holt kvalitní obchody :evil: .
Já bych i vybíral, ale fakt se v tom nevyznám, a nerad bych koupil stativ za 1500,- a pak zjistil že seženu skoro stejnej za 800,-. Nejsem náročnej, takže spíš by většina fotografů plivla na stativ kterej bude stačit mě. ;D
Každopádně se zajdu podívat do nějakýho lepšího krámu.
Ale pokud máte někdo nákup za sebou a jste (ne)spokojený tak určitě svoje postřehy napište, díky moc.