nezkoušel někdo nahrávat z TV na stolní DVD rekordér nebo přes tuner na comp. DVD palírnu? zajímalo by mě kolik se vejde (třeba v minutách) televizního analogového záznamu na jednovrstvé DVD 4,7GB? je to aspoň na jeden 1,5h film?
Printable View
nezkoušel někdo nahrávat z TV na stolní DVD rekordér nebo přes tuner na comp. DVD palírnu? zajímalo by mě kolik se vejde (třeba v minutách) televizního analogového záznamu na jednovrstvé DVD 4,7GB? je to aspoň na jeden 1,5h film?
Některé SW to umí (a např. na CD-R serveru mají takto vytvořený testovací disk), co se týče délky nahrávky, ta už záleží na bitratu.
Osobně bych to nedělal, raději nahrávám do bezeztrátového huffyuv, na 110GB partišnu se vejdou v plném PALu (768×576) cca 4 hodiny záznamu, proženu si to filtry ve Virtual Dubu, odstraním reklamy, apod. a pak s tím dělám, co chci (2-pass Xvid nebo DVD).
vsak DVD 4.7GB je 120min mediem. Takze pokud nahravas primo stolnim rekorderem, tak by se tam melo vmestnat az 120min...pokud to tak neni, tak me opravte
Citace:
Původně odeslal wena
stolní DVD recorder má několik stupňů kvality vypalování na DVD disk (tam si můžeš vybrat tu ideální... kvalita/délka filmu
a s TV tuner na PC to záleží na kodeku jaký používáš...
každopádně nechápu na co se ptáš protoože na obyčejné CD (700 Mb) se vejde klidně 1,5 hodiny ve slušné kvalitě DivX nebo Xvid, tak proč by se na 4,7Gb nevešlo 1,5hod. filmu nahrávaného přez TV tuner a kódováno opět DivXem nebo Xvidem ???
ten TV tuner beru zpět... jasně je to blbost... záleží jak si vše nastavímCitace:
Původně odeslal sofokless
s DVD teprve začínám, takže jsem nevěděl že médium s 4,7GB je 120 minutové... možnost výběru kavality oproti délce záznamu podporuje každý kousek?... táta uvažoval že si koupí nějaký ten nejlevnější rekordér cca okolo 8-9 tis... doporučíte nějaký?... při tom výběru si myslím že stejně nakonec skončí jen u přehrávače