KDE KUPIT TITAN - pripadne alernativa? SR pripadne CR.
Zdravim!
Neviete co sa deje s predajom chladicov TITAN? Na slovensku sa dali zohnat v Libre, ale ta ich prestala predavat - ze im proste tunningove veci nesli ??? (inak "bratia" cesi - na slovensku to je fakt bieda - len ticho zavidim ako u vas funguju obchodiky a dielne na tunning a tu sa nedari zohnat ani zakladne veci a ak sa niekde zmienim o niecom takom trivialnom ako je slusnejsia skrinka ci iny ventilator ako 80mm, tak na mna kukaju jak na blazna).
Skusil som aj www.chladice.sk - odpisali ze Titan uz vyhodili z cennika.
www.tntrade.sk - to iste - ponukli aspon Primacooler.
TITAN konci alebo co sa deje??? Boli to slusne chladice za rozumne peniaze. Primacooler je velmi podobny ale cenovo je na tom horsie a tie co so zhanam neponukaju nikde.
Mal som konkretne zaujem o tieto typy:
120mm, gulickove loziska, 2200 otacok - ale moze byt aj 2000 alebo 1800
80mm, HLINIKOVY, gulickove loziska, 3000 otacok - alebo min 2500
K tomu este nejake svietiace aby to nebola mala objednavka. No nikde som nepochodil. Poradi niekto alternativu a vie niekto co sa deje??? Poziadavku hodim inak do bazaru. Myslim ze par ludi tu podobne veci dodava.
Re: KDE KUPIT TITAN - pripadne alernativa? SR pripadne CR.
Citace:
Původně odeslal mico
...Mal som konkretne zaujem o tieto typy:
....
No mozno mam slaby prehlad , alebo moc spatne skusenosti, ale odkedy vyraba Titan "tiche" chladice s gulockovymi loziskami :roll: ?
...ak chces tichy vetron, tak jedine s klznymi loziskami :!: ...a nemusi to byt nutne Papst :wink:
Citace:
Původně odeslal Marcelino
Citace:
Původně odeslal mico
...Mal som konkretne zaujem o tieto typy:
....
No mozno mam slaby prehlad , alebo moc spatne skusenosti, ale odkedy vyraba Titan "tiche" chladice s gulockovymi loziskami :roll: ?
...ak chces tichy vetron, tak jedine s klznymi loziskami :!: ...a nemusi to byt nutne Papst :wink:
Ja v podstate ani poziadavku na tichost nemam... Ani som ju nikde neuvadzal. Gulickove loz. som chcel kvoli dlhsej zivotnosti ale nie som v zasade ani proti klznym. Ked si znizim nap. z 12V na 5V (otacky z 3000 znizenene pod 2000) je aj hlucny gulickovy titan hned ticho. To odkusane mam.
Vies poradit ako sa dostat napr. k dakemu Papst-u?
Citace:
Původně odeslal mico
...Gulickove loz. som chcel kvoli dlhsej zivotnosti ale nie som v zasade ani proti klznym. Ked si znizim nap. z 12V na 5V (otacky z 3000 znizenene pod 2000) je aj hlucny gulickovy titan hned ticho. To odkusane mam....
Tak to si mal bud velke stastie na super kus, alebo ozaj nemas ziadne poziadavky na ticho - pretoze prave pri znizeni otacok su gulockove loziska velmi hlucne - proste vibruju a drncia - hluk sposobovany prudom vzduchu pri 12V sice na 5V uz vobec nepocut, ale "zrazu" sa tam objavia prave tieto drncave zvuky samotneho loziska a zas to nie je tiche - samozrejme pojem "hluk" ci "tichost" su strasne relativne, -to co inym pripada super tiche, to je pre mna neznesitelny hluk... (vetron s klznymi loziskami je na 5V prakticky nepocutelny)
Citace:
Původně odeslal Marcelino
Citace:
Původně odeslal mico
...Gulickove loz. som chcel kvoli dlhsej zivotnosti ale nie som v zasade ani proti klznym. Ked si znizim nap. z 12V na 5V (otacky z 3000 znizenene pod 2000) je aj hlucny gulickovy titan hned ticho. To odkusane mam....
Tak to si mal bud velke stastie na super kus, alebo ozaj nemas ziadne poziadavky na ticho - pretoze prave pri znizeni otacok su gulockove loziska velmi hlucne - proste vibruju a drncia - hluk sposobovany prudom vzduchu pri 12V sice na 5V uz vobec nepocut, ale "zrazu" sa tam objavia prave tieto drncave zvuky samotneho loziska a zas to nie je tiche - samozrejme pojem "hluk" ci "tichost" su strasne relativne, -to co inym pripada super tiche, to je pre mna neznesitelny hluk... (vetron s klznymi loziskami je na 5V prakticky nepocutelny)
Suhlasim, urcite by bol klzny tichsi ale celkom som mal stastie na ten gulickovy - na 5V ho "relativne" nepocut. Nedrnci a nevibruje.