Nevite nekdo kde se daj sehnat ovladace pro tuto mys do Winxp?
Tak vypada ta myska:www.razerzone.com
Printable View
Nevite nekdo kde se daj sehnat ovladace pro tuto mys do Winxp?
Tak vypada ta myska:www.razerzone.com
k tyhle mysi by ti meli domu poslat i chlapa co ti to rozchodi ;D
HEHE,ale je moooooc dobra,2000dpi dela svoje :wink: Je moc presna!
Hodte nakej link na tuhle mysuli, 2000dpi by se hodilo ;D
a nema XP uz v sebe na nu ovladace???
no je od MS tak by skoro meli...
Xpcka ji najdou jako obycejnou mys!!Ale tahle je super,ma jine ovladace.Aje dost stara ale porad nejpresnejsi,neni mys s vetsim dpi!!A neni od MS ale od firmy Razor!cca 4000kc ;D
4000 kc? Muhehe to je masakr, to musi bejt pozlacena a mit aspon 4 opticky sensory ;D
Hehe budes se divit ale ma kabel a kulicku!!!!!!!!!!Uplne odlisnou technologii,proto tak velke dpi a mikrospinace pod tlacitkama. 8) Opticke mysi jsou pomalejsi nez kulickove v komunikaci s pocitacem.prodava se jeste od stejne firmy podlozka a taky dost draha!!!!A taky ji mam,ma specialni povrch! 8-).
Je urcena pro profesionalni hrace,ja nejsem profi hrac ale musel jsem ji mit ;D
kulicku nikdy....optika jede 8-)
No to ze je kulicka lepsi je znama vec, napr. cela Starcraft elita na svete hraje s kulickou ;) Ale zato Q3 se dost hraje s optikama :|
Proc ne kulicku,Kvuli cisteni?Tahle mys ma patentovanou takovou zvlastni drazku kolem kulicky,ktera zabranuje bordelu aby se nedostal ke kulicce,takze se cisti jednou za hooodne douho.Valecky ma snimane 2 laseri a muzes i nastavovat sensitivu primo ve hre pomoci stisku tlacitka a rolovanim si ubiras nebo pridavas sensitivu,ma honde vychitavek.JO a da se jeste sehnat,nejblis z Nemecka a nestoji uz 4000 ale jenom cca 3500 ;D Ale fakt je super!!
www.razerzone.com
kulicku ne, protoze ta mys ma pak jiny vlastnosti nez opticka, proste se s tim jezdi jinak. A na hry sem to fakt nechtel, bohuzel vidim ze je to dalsi z vymyslu pro gamery ;D
Jezdi jinak?To mas pravdu,jezdi lip ;D ;D Ne opravdu je dobra.A na co si ji chtel kdyz ne na hrani?Na programy ti staci nejaka za 100 :wink:
Na CAD, tam je potreba presna mys...
Proste mys bez koule nema takovou setrvacnost a to mozna nevyhovuje vam hracum ale me paradne.
Ja jen myslel ze jde o obycejnou mys s vysokou citlivosti a ne o neco na gameseni...
.. docela by me zajimalo jak ten zazrak vypada .. je tu nejakej link na ni?
ja sem si ji nasel na netu a vypada dost ....ehm.... odpudive? ;D
http://guru3d.com/review/karna/razer.../pic_mouse.gif
da se sehnat v cechach....
www.progamingshop.cz
tam je pod MS....proto sem to sem psal...
no 2k DPI je 2k DPI .. to se musi nechat ... ale drzet se musi obouruc ne ? ;D
no je to mys na hrani a microsoft to teda fakt neni !
ta krysa ma naprosto brutalni snimace a presna je jak hodne dobra optica .
jen je ohromna a neuveritelne tezka . a v minulosti mela i nejakej bug s kulickou ...
http://razer.tigga.org/
sem kouknete je tu obrazku habadej a technika snimani je tam rozebrana do nejpodrobnejsich detailu ...
drivery tam taky najdes...
btw: driv to byl muj sen :) ( nebo jeste je ? )
no s tim microsoftem....v tom shopu je pod MS tak sem to z toho vyvodil..
no nic :)
JAk odpudive? :evil: Vypada naprosto skvostne!A neni ubec teska,je lechci nez cordless od logitechu.Velika taky neni ale prcek to taky neni ;D.No vlastne je trohu vetsi,hehe. Je jako z Betmenovi dilny ;D .2000 dpi je fakt znat oproti opticke 800dpi.Diky za adresu DOTE.je super.
NZ
jeste k te vaze :
tezka mys je pro me i MSIE3.0
a ta je vedle razera polovicni :lol:
ta mys ma tlacitka uspusobene lidem co maji na mysi 3 prsty tj , dva na cudliky a jeden na kolecko...
jinak dostanete k ni i specialni podlozku , ktera sice neni nic moc , ale hodi se :wink:
kulickova mys rychlejc komunikuje s pocitacem nez optika ? dobrej for , bavim se ;D btw cordless od logitechu ma v sobe baterky tak jeste aby nebyl tezkej :DDD ale tenhle "zazrak" ma v sobe asi nejaky tezky lasery ;)
k cemu laser?Citace:
Původně odeslal 3ngelchen