Pro všechny co ho nemohli sehnat,
tak ho mají v dnešním letáku za 999,-
Zajel jsem tam a bral poslední.
U nás, tj. Ostrava...
Jinak electroworldy jsou i v:
Brno
Praha Zličín
Praha- Černý Most
Čestlice
Printable View
Pro všechny co ho nemohli sehnat,
tak ho mají v dnešním letáku za 999,-
Zajel jsem tam a bral poslední.
U nás, tj. Ostrava...
Jinak electroworldy jsou i v:
Brno
Praha Zličín
Praha- Černý Most
Čestlice
To neni žádná novinka včera už se to tu propíralo :idea: trošku nezvykle v bazaru :arrow: http://4um.ocguru.cz/viewtopic.php?t=69555&start=15
Spíš by mě zajímalo proč mi Overclockeři se o takovym šikovnym displeji dozvídáme až poslední ???
Citace:
Původně odeslal globalkiller
Jsem si myslel, že jsem objevil Ameriku :oops: :oops:
Nečtu běžně letáky z takových shopů, tak mně to překvapilo .....
v brne jich bylo dneska v 1000h asi jeste patnact ...
Hmmm jsem na něj teda moc zvědavej doufám,že to bude splnovat to co od toho potřebuju.
Jinak už delší dobu vím o podobném displeji na www.flajzar.cz ,ale kdoví co to je zač a jak kvalitně zobrazuje a hlavně dva litry je už docela dost.
http://www.flajzar.cz/572.jpg
Tak se pochlubte, kdo uz s tim ma nejaky pekny mod? :)
Ja jsem si ho koupil taky, ale zatim jeste lezi nevyzkousen...
Mě ještě nepřišel :-( :? :roll: :?:
nemam mikropajku, pristi tyden mi ji snad kamos pujci, ale jinak uz mam vsechny nacrtky a planky hotovy, ted jen nevim, kdy pojedu na chatu ( uz je zima ) abych udelal peknou diru v caseu. Nevite, jak pripojit ty "repracky" co tam jsou ?
Jenom kdyby nebyl tak hnusnej.... Tohle si do auta fakt nedam a do compu je to useless :wink:
Však nikdo neříká,že musí zůstat v tom hroznym bílym plastovym obalu ;DCitace:
Původně odeslal Dawe
Tak trochu přemýšlím,že bych k tomu ještě přidal TouchScreen,ale nejmenší 5,8" vyjden na cca 1600,- + řadič 1500,- :(
(viz. http://www.emko.cz/emko_cz/onetouch/onetouch.html )
Není to ale náhodou 2,5" prcek ?? :roll:Citace:
Původně odeslal globalkiller
Citace:
Původně odeslal Dudu
No to samozřejmě je :roll:
no o tom displeji nejvíc začal řešit Stoobi a už ho má napíchlý a dával jsem odkazy na jeho thread, jinak taky to bude mít pěkně vestavěné další člověk na sp > http://www.svetpocitacu.com/forum/viewtopic.php?t=522
Nevíte někdo o nějakém návodu jak to zbastit? THX
Tak já sem nakonec ostrouhal protože někdo (Jack ONeal) s kým jsem se regulérně domluvil na doručení mi bez jakýkoliv zprávy displej neposlal a když jsem se po týdnu a půl ozval tak mi suše oznámil,že ho jaksi prodal někomu jinýmu :!:
Tak jsem dneska sehnal notebook Toshiba Satelite CS 100 za hubičku tak z něj ten displej zkusím vyextrahovat :lol:
jako funkční? protože jestli nefunkční tak seš v ....
Funkční akorát je bez disku.
nemohl by mi někdo sehnat ten displej? tady unas to nikde nseseženu...
teď používám displej přímo v dálkovém ovladači, funguje po celém baráku ;D 8-)
www.calver.cz/luke/pc2/vids/luke_remote.avi (pod 1MB)
video je dost komprimované, aby zabíralo málo (má to přes minutu se zvukem) a velikost obrazu je optimalizovaná pro přehrávání v telefonu
přes mobil jde psát i přímo texty (třeba do wordu) samozřejmě s podporou České T9
edit jelikož to jinde nebylo zrovna pochopeno
po celém baráku přes bluetooth jede ovládání compu, takže jdu ven, skočím do garáže, mezitím mi doběhne třeba repack a pak jen zmáčknu tlačítko a pc jde k šípku.. no a nebo taky - ležím, spím a relaxuju v jiném pokoji, než mám počítač (okna na západ) a takhle si právě řídím hudbu 8-)
s bezdrátovou myší si třeba v koupelně (v patře chalupy, kde mám také mini repro od zesilovače Geniusů) neškrtnu, navíc nikde jinde už bych neviděl na monitor :lol:
to maš v mobilu nějakou java aplikaci nebo něco, co komunikuje přes bluetooth s pc ne?Citace:
Původně odeslal Luke_chiptuning
trochu sem akorat nepochopil proč to pišeš tady, co to ma společneho s PS1 displejem..
Nejak jsem nepochopil to se da koupit jen display ? nebo je to cely PSONE? Premyslim o zbastleni projektoru tak bych o tom rad neco zjistil
Jen displayCitace:
Původně odeslal JOHN
Tusi nekdo kde se da momentalne v Praze a okoli koupit ? Dnes se stavim v Electrowordu ale kdyz ho tam nebudou mit.
Na Zlicine v EW je nemaj...jinak nevim.Citace:
Původně odeslal JOHN
no ja zkusim cerny most pak dam vedet :wink:Citace:
Původně odeslal Pirs