Zkousel jsem to na Grafice Sapphire R9600 se softem Riva Tuner a nejak mi to nechce pathnout.
Nevíte nějaký postup, jak co kde povolit a naistalovat?
Predem diky.
Printable View
Zkousel jsem to na Grafice Sapphire R9600 se softem Riva Tuner a nejak mi to nechce pathnout.
Nevíte nějaký postup, jak co kde povolit a naistalovat?
Predem diky.
dekuji...vypada to zajimave..jdu to zkouknout podrobneji.
Takze uz konecne vim jak na to.
Bohuzel mi Radeona 9600 (325/200) pomoci softu na ovladac FireGL T2 taktuje jako R9600PRO (400/300)..coz je o dost vyssi taktovani, hlavne pameti.
Takze bohuzel naskocil mi rozsypanej obraz..skoda...ale diky za novou zkusenost :-)
Hodil som to do FAQu, kedze tu ta otazka uz parkrat padla...
A může mi někdo říct nějaký důvod, proč modnout např. R9800Pro na Fire GL? Je potom třeba lepší časování pamětí nebo tak něco?
Napr - Podporuji ji potom specialni CAD/CAM programy ktere normalni 9800 vubec nezajima.... (HW akcelerace)Citace:
Původně odeslal Matio
vsak muzes ale pomoci programku na editaci biosu ty takty snizit a naflashovat tam bos FIREGL T2 s takty kery ti karta zvlada ne?Citace:
Původně odeslal Haski
Znacne to zrychli CAD/CAM aplikace, pro hrace je to na nic.Citace:
Původně odeslal Matio
Aplikace Zvyseni rychlosti
proe-02 + 120.01%
ugs-03 + 94.55%
light-06 + 97.87%
dx-08 + 53.86%
no precist bych si to tam taky umel :wink:Citace:
Původně odeslal baros
spis sem nejak nepochopil z jaky ze je to aplikace ???
kdyz se na to podivas tak tam je napsany Viewset coz pochybuju ze je synonymum pro aplikaci
To su vysledky zo SPEC Viewperf benchmarku... vcelku uznavanej zalezitosti v tejto oblasti. Ale pokial tam nenapisu testovaciu zostavu, tak je to dost o nicom.
zdravim,
resim zda by se dal predelat Radeon 9600XT (RV360) na nejakou FireGL. Cetl jsem ten navod co postnul Sisi (resp. este to ctu) ale neni mi jasne zda to jde i s vyse uvedenou kartou...
ma domenka je ze by to mohlo jit na FireGL T2 ???
dik za odpoved
Na tom rojaku je to dobre popsane, ja to zkousel s 9800Pro na FireGLX2 a v pohode .... Ta R9600XT ti taky pujde v klidu ...
Skoda, ze ty Soft FreeFireGL jsou ve verzi catalyst 3.10....
tak jsem to zkusil a je z toho krasna FireGL T2 :)
slo to uplne krasne bez potizi omoci Forsage driverů
Posli prosim vysledky ze SpecViewPerf 8 (www.spec.org) bez modu (R9600) a s modem (FireGL T2). Diky.
Citace:
Původně odeslal ALFik