-
Problém se sluchátky
Mám takovej problémek se sluchátkama ... nevím co snima je...
Takže jsem si donesl sluchátka od člověka tady z fora dal mě na ně záruku takže by mě těžko dával sluchátka zničený :D ale...
Zajimálo by mě co se mě snima stalo že maj problémy s přehráváním zvuku
Pokusím se popsat problém... Takže sluchátka fungujou tak na padesát procent prostě když zapnu MP3ku tak hraje jen melodie ale zpěv jakokdyby mizí v dálce nebo ho trochu slyším ale je deformovanej to stejný u filmu slyším kroky zvuky rozbíjejícího se okna atd atd ale to co herci říkaj neslyším když však v pozadí hraje hudba třeba cypresshill v kdo hulí ten umí tak to slyším nádherně ale když si jí pustím jako samotnou MP3 slyším jen Melodie ale když během filmu nebo MP3 vyměním sluchátka tak je to s ostatníma v pohodě zkoušel jsem to na více PC abych se vyvaroval toho že mám jenom špatnou zvukovku ale na všech ten stejný problém
Proto se ptám někoho šikovnýho jestli nevíte co v nich odešlo a popřípadě jestli se to dá nahradit doufám že to bude nějaká banalita...
BTW sluchátka jsem nesl domů a byly asi 15minut jak jsem snima šel na dneštní zimě ... tak by mě zajímalo jestli to nato třeba nemá vliv všem dopředu moc děkuji a omluvte mou češtinu bude tu moc moc chyb jsem disortografik (dislektik)
-
Co to je za sluchatka?
Podle me bude nakej spatnej kontakt ja jednom dratu, ja sem taky nedavno mel spatnej drat a stavalo se mi neco podobnyho. Chyba byla v konektoru, stacilo to pripajet, ale ono se to stejne za mesic zas utrhlo, tak sem koupil novej konektor.
-
Utrzene stineni (tj. zemnici vodice) u konektoru - sluchatka maji zeme spojene, takze pokud se prerusi zem ze zdroje, hraji v serii rozdilovy signal.
-
Ok zkusím je nějak rozdělat :) když mě je nevemou na záručák což nevím :(
-
1. Zkousel jsi je pred koupi?
2. Pokud ne - chyba .) co nadelas - reklamace
3. pokud nevyjde reklamace tak je nejlepsi je omlatit o hlavu
-
tak predne co je to za sluchatka. abychom se meli od ceho odpichnout.
a) muze byt problem jak uz tu nekdo psal v pretrzenem kabelu ( spis kabel nez stineni - se stinenim by ti to zacalo brumet ).
b) v moc velke impedanci vuci zarizeni, do ktereho to strkas.
c) jakykoliv dalsi problem, ktery je duvodem k reklamaci ( coz utrzeny kabel neni - pokud to nejsou kossaci ).
-
no jsou to Soundlink Thebe..
-
No neviem ja som nenasiel ani zmienku o takych sluchatkach(ale zas nejak moc som nehladal).Ak ich uz budes rozoberat tak by som si na tvojom mieste ako prve kupil(vyrobil novy kabel) a pripajkoval ho tam aby sa zistilo v com je problem.