Máte někdo nějakej návod? :) jestli se to tu už řešilo tak se omlouvám ale prostě je potřebuju nějak roztáhnout a teplem to zrovna nejde není na silikonový hadice nějakej extra systém kterej mě uniká? :)
Printable View
Máte někdo nějakej návod? :) jestli se to tu už řešilo tak se omlouvám ale prostě je potřebuju nějak roztáhnout a teplem to zrovna nejde není na silikonový hadice nějakej extra systém kterej mě uniká? :)
1) máš pravdu, už sa to tu riešilo :wink:
2) namočiť do toluénu, nitroriedidla, acetónu... (iba koniec, nie celú hadicu - a nechať pôsobiť aspoň pol hodiny a viac...)
Ohhh vdaka mocný brat
už se topí v toluenu :D
PetrM dík moc už bublám :D
...a počkaj ako budeš "bublať" až sa nadýchaš toho toluénu :lol:Citace:
Původně odeslal Ladron
Ten už jsem radši zavřel :)) už je na stole zejtra pude do PC tak to nafotím ... :D aj s casemodem... abyste tady měly něco new ten je z poloviny hotovej :) eště jednou dík moc za ten toluen
mam neco lepsiho nez topeni je v toluenu...
stacej sikovny ruce a trochu premejslet :wink:
ja osobne s tim bezproblemu behem 5sek natahl 10/14 hanici na trubku o prumeru 17mm :wink:
jak nato? je to jednoduchy stacej k tomu nejaky mensi klesticky... (btw desne debilne se to popisuje tak me zato nebijte): spodni cast hadicky zaprete o spodni hranu trubky na kterou to chces natahnout do klesticek si chytis vrsek hadicky a proste silou natahnes hadicku a nasadis na horni stenu trubky.
pruznost silikonovejch hadicek je uzasna takze myslim ze timto zpusobem jde silik. hadicka 10/14 natahnout az na cca 20mm trubky... a neni potreba je nijak chemicky roztahovat viz mozkovy bunky nicici toluen :wink:
...a keď neopatrne len trocha "načneš" stenu hadičky, tak sa vďaka vlastnostiam silikónu prasklina skôr či neskôr rozšíri tak, že vytopíš celý počítač. Nie, tento postup nedoporučujem.Citace:
Původně odeslal Khandar
vzdyt rikam je k tomu potreba mit sikovny ruce... kdo je nema tak at to nedela a koupe si je v toluenu, me se tohle jeste nestalo a nasazoval sem to takhle uz 1000x ...Citace:
Původně odeslal PeterM
tak to co tu popisuješ khadare mě vůbec nešlo tím stejným způsobem...
tak to nekde bude problem ale v hadickach to nebude... :wink:Citace:
Původně odeslal Ladron
skus to jeste jednou a vic se snaz, kdyz to stejne nepujde tak klidne pouzij toluen ja svuj zpusob nikomu nenutim jen zde poukazuju ze to jde mnohem rychleji a bez jakehokoliv chemickeho "znehodnoceni" hadicky...
No nijak je nezničíš... už jsem to udělal toluenem :) a nádherně předemnou leží tichounkej vodníček :) a co je nejdivnější tak že když je vytáhneš z toluenu a necháš vyschnout vrátí se na původní velikost a znova zešednou :eek: takže jsem happy dík moc PetrM ještě jednou :wink: