Oba predne surroundove reproduktory mi chrcia ani nie pri polovici vykonu a vyssie.Neviete poradit ,kde je problem?Zneju,ako by nestihali.
Printable View
Oba predne surroundove reproduktory mi chrcia ani nie pri polovici vykonu a vyssie.Neviete poradit ,kde je problem?Zneju,ako by nestihali.
zkus je vypnout restartuj komp a pak je zapni, jednou mi to taky chrcelo ale jen central a tohle pomohlo a nedokazal sem prijit na to proc to udelalo.
Bohuzial,bez efektu.Skusal som to potom ladit v Audigy nastaveniach,vysky,basy ale maju ma na haku :roll:
Skus tam nahodit KXka http://kxproject.lugosoft.com/ , ci to robi aj s nimi.A samozrejme tiez skus tie repro na nejakom inom zdroji signalu, aby si zistil kde je chyba.(Ak nemas a chrcia len predne tak je este moznost to sksusit tak ze vymenis front a rear).Citace:
Původně odeslal WARLOCK
Ona to chrceni muze taky zpusobovat zvukovka, kdysi sem mel stejnej problem. Dal sem akorat novejsi ovladace a pohoda. 8-)
Skusal som to aj so zvukovkou na doske,robi to tiez.Takze su to repraky.Skusim prehodit tie predne zadne,uvidime... :-(
No skusil som tie KX-ka ovladace a pri teste repro-to je pri tom zvonivom zvuku pocut velmi vyrazne nezvladnute vysky.Prehodil som taktiez front na rear ale robi to tiez
A není problém třeba v kabelu? (ja vím zní to lamersky ale byl to můj problém, chrcely oba zadní a stacilo vymenit kabel)
No já se zeptám ... A nepouštěl si to "hodně" nahlas (plný výkon) ... pokud bych to chrčení slyšel, tak ti s jistoutou řeknu, jestli ti neodešel měnič nebo zesilovač ...
Pro vyloučení chyby zvukovky/ovladačů šoupni do zvukovky třeba sluchátka a vyzkoušej všechny kanály.
Kable su vsetky rovnake ,tam problem nie je.
2Artee:Coo?Nahlas? ;D Byvam v panelaku,susedia by mi velmi nepodakovali.Isli max na 2\3 vykonu,ani to nie som si isty :D
Mam ich nejaky mesiac a z toho bol subwoofer 2 tyzdne na reklamacke-nefunkcne vsetky surroundove kanaly a toto vypada asi na dalsiu reklamaciu :? Asi som natrafil na nejaky odpad...
A zkoušel jsi ty sluchátka???? musíš jasně vyloučit chybu zvukovky ... a nebo je připoj třeba k věži.
Nie Artee,zvukovka je all right.Skusal som to aj so zvukovkou na mojom chipsete,tam to robilo taktiez.So sluchadlami som to skusal na oboch zvukovkach - humus ;D ,ale nechrcali ako tie posrate fronty..
Dnes som hovoril z kamosom(obaja sme kupovali tie repro spolu).A mozte trikrat hadat,co odislo jemu.Front surround a to uplne-nie ze iba chrci,ale vobec nejde.Takze obaja dakujeme Geniusu za vydarene repro :evil:
PLS LOCK!! vdaka za pomoc,toto je reklamacka a uz niet co riesit
Na přání uživatele LOCK ... jinak upřímnou soustrast ...