Mam ADSL512/128 a na www.dsl.cz mi speedmetr ukazuje rychlost pouze 400kbps?!Jak to ze to nebezi na tech 512?
Printable View
Mam ADSL512/128 a na www.dsl.cz mi speedmetr ukazuje rychlost pouze 400kbps?!Jak to ze to nebezi na tech 512?
otazka neni kolko ti ukazuje speedmeter ale kolko ti to taha realne?Citace:
Původně odeslal Luks
realne to taha kolem 50Kb/sCitace:
Původně odeslal Marek
No jestli ti to tahá kolem 50Kb, tak si nemáš nač stěžovat a doufej, že ti to takhle dlouho poběží :-)
pobezi tim jsem si jistej ;DCitace:
Původně odeslal Pinďoureček
no na 512 kbps by ti to mohlo tahat aj viac, cez 60 kB/s (512 kbps ~ 64 kBps)
ja mam 384/64 a idem skoro vzdy na 50 kB/s, casto aj nad 60 kB/s :-)
JJ me to DSL.CZ ukazuje taky max 425kb/s(download taky kolem 50kB/s), curvy jedny telekomacky!!! :evil:Citace:
Původně odeslal silenec
Telekom SUXXXCitace:
Původně odeslal PhoB
To s tou rychlostí je bohužel pravda, rychlost udávaná telecomem (např. 512kbps) je totiž hrubá - včetně režie ATM :?: . Reál je pak doopravdy cca 425 kbps, víc z toho nevyrazíte :evil: . ČTc ctotiž používá PPPoA místo novějšího PPPoE.
jo jo zase CTc ... ale budte radi ze vam to vubec jeste jede ;-)
Mate neco garantovanyho panove ? Kde to mate ve smlouve ?
Ja mam taky 512/128, taky mi to jede cca 430 kb/s a realnetaham 54 kB/s a stezovat si nelze, protoze neni na co....
Kdo na ADSL pamatuje doby kdy bylo pomalejsi nez vytacene spojeni vi o co jde......
strasne moc zalezi na lokalite!!
psal jsem to do vedlejsiho thredu
mam 512/128 od Nextry
taham 100kB/s
agregace 1:50
Pak ale nemas 512!Nebo ti to zvysujou :wink:Citace:
Původně odeslal MISKOBOSS
opravdu mam 512 a urcite me to nezvysujouCitace:
Původně odeslal Luks
do nextry jsem volal X-krat, na fakture mam napsany 512
mam proste stesti :D
512/8=64!
Mam 512/128 od ST a ide to furt 65KB/s takze parada ale to byvam v malom meste kde je malo DSL pripojok este :) Agregaciu mam 1:40
no prave kde neni naplnena agregace tak tam je to krasa ;-)
Ja to mam bez agregace :evil:Citace:
Původně odeslal frantacrack
ja mam dsl flat basic od ST a idem okolo 70kB/s
to Luks - jo a cena ?
Zatim nevim :oops:
Prosim tě, co to tady kecáš? Nejdřív napíšeš, že máš ADSL bez agregace a když se tě Frantacrack zeptá na cenu, tak nevíš ;DCitace:
Původně odeslal Luks
Ono to s tim tvym rozumem tak horký nebude, viz. tvůj avatar.
Ani se nedivim, že seš na černý listině. Co odpověď, to perlička. :roll:
..............hadat se nebudu.Jeste neni nic dojednano takze nevim cenu jedu testovaci provoz.BL mam proto ze jsem skousel rychlost reakce modu :-)
edit:predpokladana cena je okolo 300,-
to Luks - mesicne ?? za garantovanou linku ?? od jakeho providera ?? (sorry mozna jsem to prehledl)