Prave som stiahol cez DC 43 MB subor za rovnych 60minut, a ten subor je v poriadku.Doteraz som myslel ze nieco take nieje vobec fyzicky mozne.Vedel by to niekto vysvetlit.
Printable View
Prave som stiahol cez DC 43 MB subor za rovnych 60minut, a ten subor je v poriadku.Doteraz som myslel ze nieco take nieje vobec fyzicky mozne.Vedel by to niekto vysvetlit.
komprese, imho jedine mozne reseni
Tak som skusil ten subor zbalit do raru a z 43 MB to urobilo 9,5MB.Takze to vysvetluje preco mi DC ukazovalo 10-18 kB/s, ono to ukazuje rychlost prenosu az po opatovnej rekompresii-takze ku mne pretieklo 10MB rychlostou trebars 4kB/s ale v sktocnosti to DC hlasi ako 43MB rychlostou 16kB/s.
inac to iste je aj tu http://4um.ocguru.cz/viewtopic.php?t=64765(dokonca som tam aj postoval ale uz som na to zabudol :oops: ).Ale tam ide o MP3ku a ta sa tazko uz da kompresnut.Ale za takuto ficurku DC klienta velmi chvalim.
to nie je ziadna ficurka DC, ale obycajna kompresia ktoru zvladne kazdy dial-up modem... skus si radsej najprv pozriet co znamenaju vsetky tie skratky pri parametroch modemu...
lol na dial upu proste nedas vic nes 25 mega za hodku ....