Takže jsem dnes narazil na toto:
http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=11584
Co Vy na to?
Jestli už to tady je žádám adminy o smazání, Díky.
Printable View
Takže jsem dnes narazil na toto:
http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=11584
Co Vy na to?
Jestli už to tady je žádám adminy o smazání, Díky.
No pakliže by to byla pravda, tak jsou to pěkní Kokoti ;D Záleží taky na tom, jak se bude tahle chyba projevovat...pakliže jenom prodloužením výpočtu a tím snížení výkonu karty, tak to nevadí až tolik, ale jestli to bude třeba mrznout a podobně, tak by možná měli vyměnit stávající karty...což ale při počtu prodanejch 6800 asi nebude uplně reálný ;D
Ale osobně myslim, že je to Kachna... 8-)
a ja si myslim, ze keby ste si to neprecitali, tak si nikto tej chyby nevsimne...
A to je napsané kde, prosím? Je tam jenom, že se to nevztahuje na hry a výkon karty. Ale v akceleraci videa se projevit může...Citace:
Původně odeslal Wuuduu
Objektivne problemy s video procesorom na AGP verziach NV40 su vseobecne zname uz dlhsiu dobu. Specificky napr. akceleracia WMV je broken, a tak aj ostane... ledazeby spravili novu reviziu cipu. Old news...
Fake to asi neni. Ale stejne to jenom odpovida tomu jak Nvidia rychle kartu stihla udelat a asi moc netestovali :(
Nevim kde vetsina z vas byla posledniho pul roku, spekuluje se o tom uz dost dlouho. Jde jen o to, ze vetsina 6800 AGP proste nedokaze hardwarove akcelerovat WMV, to je asi tak vsechno. Vsechny ostatni 6xxx jsou naprosto v poradku a jelikoz se sama NVIDIE k tomu jeste oficialne nevyjadrila, je mozne, ze se na reseni stale pracuje, preci jen je ta jednotka programovatelna a netusim jak velka je chyba v hardwaru a jestli pujde nejak obejit.
Urcite som si nekupil 6800GT kvoli akceleracii mpeg2 alebo wmv, ale pokial viem je ta chyba znama od zaciatku vyrobi gf6800
zatial to funguje ;D nic som si nevsimol :o dufam ze si ani nic nevsimnem :!:
Ako jedna sa o acc mpeg-2 a to je tak jedno ze ci bude zataz procesora 50% alebo 20% - aj tak ked pozerate video pochybujem ze by ste nieco popri tom robili - mozno tak palili nejake veci a to fachci i teraz. Takze v tej neacc nevidim ziadnu velku chybu.
MPEG2 je v poriadku, problem sa tyka WMV9...
proste, ked budete hrat Doom3 a pri tom chcete v okienku este aj pozerat nejaky MPEG, bude vam ten film trhat... trosku...
to je skoda to si ten film pri Doom 3 ani neuzijem :lol: :oCitace:
Původně odeslal Wuuduu
takze aj ked si pustim Doom3 a film cez Tv-out? tak to je ubohe... :| .. nj.. nVidia :arrow: :lol: :roll: :roll:Citace:
Původně odeslal Wuuduu
Hmm, tu Nvidiu mas aj ty nie ??? ;DCitace:
Původně odeslal Snorri
Super vec, ale kdo pozera pri Dommovy3 nejaky film ??? Sak pri HW narokoch dooma to na Tv-Oute, ci vedlasom monaci musi sekat tak ci tak a to na Ati tak na Nvidii ...
napr. u kamarata to tak bezne funguje, ze niekto pozera film a niekto sa pri tom hra... Esteze som mu poradil ATi R X800, skoro si kupil 6800vku :roll:Citace:
Původně odeslal Semik
A ted jeste tu o cervene karkulce, prosim :lol: :roll:
No, nevypada to jako uplne ono, ale dostal sem se ke karte microstar nx6800le a pri prehravani videa to nejak to video mrvi, divne kurvi barvy, jakoby je to snizovalo pocet barev jen na par...nebo tak nejak. No proste jen to zmrvene. Netusi nekdo co s tim? Zkouseno na mrte filmech, dvou ruznych kompech, ruznych ovladacich....furt to same
Nemyslíš náhodou ten bug s přesvětleným videem? Snad ne. Jak to přesně vypadá? Hoď screenshot. Zkoušel jsi mpeg1, mpeg4, wmv, ...? Nebo byly všechny filmy ve stejném formátu?Citace:
Původně odeslal valerius
Omlouvam se, uz vyreseno. Ja ji prodaval a prave ze u kamose to blblo, a novemu majiteli to taky blblo, s ruznyma ovladacema, kodekama...zkousel sem jen mpeg4(nevim co on). Ale nakonec ovladace quadro to vyresili.
Diky
ty vole! mam stejhny problem... nektere filmy mi jedou jako vy 16ti barvach jine filmy mi jedou jako by v mlze a nektere filmy mi jedou s uplne prevracenou barvou.. proste hruza.. co s tim delat? skousle jsme uz asi 3ovladace a vse bez vysledku.. kltere qadra to vyresila? nema jeste nekdo takovy problem?
mam nieco velmy podobne, pri pusteny flimu/videa hocakeho formatu je obraz velmi presvetleny, nie pridany jas, ale ako keby je o polovicu viac pixelov zafarbenych na bielo, skusal som rozne ovladace,nepomaha, nepomaha ani reinstall kodekov, ten pomohol len na 1 tyzden a potom uz nepomohlo ani to. Graficku mam FX5200Citace:
ty vole! mam stejhny problem... nektere filmy mi jedou jako vy 16ti barvach jine filmy mi jedou jako by v mlze a nektere filmy mi jedou s uplne prevracenou barvou.. proste hruza.. co s tim delat? skousle jsme uz asi 3ovladace a vse bez vysledku.. kltere qadra to vyresila? nema jeste nekdo takovy problem?
tak ten ovladac je prej
QuadroFX 77.18_win2kxp_english_whql
Kdyztak dej vedet, zda pomohl
Citace:
tak ten ovladac je prej
QuadroFX 77.18_win2kxp_english_whql
Kdyztak dej vedet, zda pomohl
Nie su ovladace Quadro urcene LEN pre GK Quadro? Ak idu (co ocividne vo valeriusovom pripade idu), tak su dostupne vsetky vymozenosti co ponukaju nonQuadro karty?Citace:
Omlouvam se, uz vyreseno. Ja ji prodaval a prave ze u kamose to blblo, a novemu majiteli to taky blblo, s ruznyma ovladacema, kodekama...zkousel sem jen mpeg4(nevim co on). Ale nakonec ovladace quadro to vyresili.
Diky
ty vole fakt! dal jsme tam ty qadro ovladace tusim 77.12 a jede to ok.. ae to mi chcete rict ze jsme odkazany na qadro ovladace? :o to snad ne :evil: