Zdravím, zajimalo by mě jestli někdo máte zkušenost s tímhle LCD? Teď ho mají v Tescu za 9990 (normálně stojí u CC asi 13000).
Na webu píšou odezvu 15ms, asi ale prakticky ne co?
Printable View
Zdravím, zajimalo by mě jestli někdo máte zkušenost s tímhle LCD? Teď ho mají v Tescu za 9990 (normálně stojí u CC asi 13000).
Na webu píšou odezvu 15ms, asi ale prakticky ne co?
No nevim nevim LCD za 9999 no stim 15ms bych moc neveril ale mozne to je chtelo by to i ostatni udaje...Citace:
Původně odeslal MV
nj to je sleva, jinak specifikace jsou tady http://www.sampotech.com/PD70FA26M.htmCitace:
Původně odeslal -Ja8k1-
15ms je jenom rise time,Citace:
Původně odeslal MV
takze pocitej odezvu tak 25 - 35 ms
jo to sem si myslel, takže by to mohlo stačit i na hry a filmy ne?Citace:
Původně odeslal Sasa
No jestli to maj v Tescu, tak jakej problem? Nech si to proste dukladne predvest a ukazat... ty ses zakaznik a nakup za 10.000 je docela velkej nakup...Citace:
Původně odeslal MV
nojo ale znám ty odborníky v tescu :( Kromě toho mi maximálně ukážou ten co je vystavenej a pak mi daj jinej ze skladu, no a já ho doma rozbalim a co když bude mít hodně vadnejch pixelů :?
Monitor vypada pekne. Taky jsem si ho poridil. Druhej den jsem ho sel vratit. V hrach i DVD to uslo ale ve Woknech to byla hruza. A ma strasnene nerovnomerny podsviceni. Tak jsem si poridil IIYAMA 704 UTc. Cena nizsi a ten obraz ..... Srovnaval bych hrusky s jabkama ;D . No ale muzes to zkusit. Muzes to vrati bez duvodu asi do 30 dnu. A ty kluci byli ochotny ( Letňany )
zkus hyundaie q15 ten je s dani za prijatelnych 10,5k
Viděl sem, šahal sem, na hry nechtěl sem, jinak za ty prachy to neni špatný pokuď hraješ jenom občas :-(