Re: Chlazení na 6800NU???
Citace:
Původně odeslal Panta
Malej dotázek na chlazení grafiky :-)
mám na cestě 6800NU a hádám, že na ní nebude uplně tichoučký chlazení, ajk bych si představoval, tak jsem myslel, že bych na to prdnul ten fanless Zalman nebo Thermaltake...+nějakej větroň...asi 120mm...uchladí to?
Jestli to uchladi to ti asi nikdo presne nerekne, ale myslim, ze by to nemel byt problem. Otazkou je, jestli tam ten chladic dostanes a jak se budou tvarit pameti, ktery potom nebudou chlazeny...
Jedno z moznosti ztiseni by bylo nechani puvodni koncepce chlazeni, tj. oddeleny pasiv na GPU, jeden RAMkovej ofukovanej pres GPU pasiv a druhej RAMkovej chlazenej pres HP z prvniho. Na tuhle paradicku (pokud nebudes mit Leadteka nebo Gainwarda - ty to maj jinak) bys zbastlil nejakej ducting mod s pouzitim klasickyho tichyho 80mm vetrone, ale s opacnou orientaci proudu ala AC Silencer, tj horkej vzduch ven.
Re: Chlazení na 6800NU???
Citace:
Původně odeslal Panta
Malej dotázek na chlazení grafiky :-)
mám na cestě 6800NU a hádám, že na ní nebude uplně tichoučký chlazení, ajk bych si představoval, tak jsem myslel, že bych na to prdnul ten fanless Zalman nebo Thermaltake...+nějakej větroň...asi 120mm...uchladí to?
neviem co riesis, za 1200Sk mas super chladenie NV Silencer 5
ps: to ticho a teplota( -20°C) dole oproti originalu hovori samo za seba ...
A to nehovorim rozdiel v taktovani :-)