Nazdar lidi co rikate na novej OS lindows 4.5 cetl sem neco o 3.0 ale to sou zacatky napiste postrehy nebo chyby techto operacnich systemu(myslim teto verze)
Printable View
Nazdar lidi co rikate na novej OS lindows 4.5 cetl sem neco o 3.0 ale to sou zacatky napiste postrehy nebo chyby techto operacnich systemu(myslim teto verze)
Novej jsem nevidel a nevim co mam doma za verzi, kazdopadne to na mne pusobi strasnym dojmem. Rozhodne jsou lepsi distribuce, pokud chces zaklad Debian, zkus nove Ubuntu (navic je to free).
Lindows pred par rokmi propagoval, ze v nom pobezia ako linuxove, tak aj windowsove aplikacie... malo sa to tykat prevazne hier... investovali do vyvoja wine, ak si dobre pamatam, pol miliona dolarov, ale nakoniec od toho upustili, lebo zistili, ze linux ma podobne a ovela lepsie programy, ako windows (podla mna im dosli prachy a nervy :)) Takze lindows je len dalsia komercna linuxova distribucia s platenou podporou a balickami... A defaultna instalacia ti nabootuje pekne priamo do KDE pre istotu ako root ;)
To bol Lindows 4.0... ak sa nieco v 4.5 zmenilo, tak daj vediet ;)
Mam doma nejakou build verzi 4.5 a je to presne to co pises.
Navic mam ten dojem, ze to ani automaticky nepripojilo oddily s Windows, coz zacatecnikum asi problemy delat bude.
Vsude psali, jak to je snadne pro novacky, ale ja bych rek, ze mdk je pro zacatecniky lepsi - ma lepsi konfiguracni nastroje, po instalaci pripoji win oddily, navic obsahuje cestinu hned v zakladu, u lindowsu se musi stahnout a nahrat.
A Lindows (ted uz vlastne Linspire) ma vypadat jako windows, dokoncem ma i adresarovou strukturu jako windows (tohle ma byt jenom zdani, normalni linuxouvou adresarouvou strukturu najdeme v adresari System)