-
AQ M 20
Zdravím,
Začínám uvažovat, že svoje Redstary ( vepředu U 706, dvojpásmový 2x 10 W a vzadu U 703 2x7 W) nahradím nějakýma lepšíma bednama. Repra k PC jsem prakticky vyloučil, posluchám hlavně hudbu (klasiku, soundtracky atd.)
Bohužel u kompu mám málo místa na zesilovač a velké bedny. Našel jsem aktivní bedny AQ M20, www.aq.cz výrobce neudává moc parametrů, ale mají je v několika obchodech v Praze a není problém si je poslechnout. Zajímalo by mněj jestli někdo nemá nějaké zkušenosti s touhle značkou, potažmo přímo s tímhle produktem, na internetu nejsou žádné další informace nebo testy.
Díky
-
o tomhle vim, ale nic sem o tom neslysel ani sem to neslysel :) ale pro kvalitnejsi zvuk u pocitace se daji sehnat aktivni studiove monitory, treba od ESI.. http://www.disk.cz/products/detail.php?id=REGO001
-
muzu dat na AQ jen dobre reference...
mam od nich Kentaur 651 a hraji velice solidne. Rozhodne to bude lepsi nez ty Redstary ci co
-
ESI
O ESI jsem uvažoval ale potřebuju něco levnějšího tak max. 5000 za pár a 8 je moc, kromě toho chci něco s průzvučnou tkaninou. A rád bych podpořil domácí průmysl :-) .
-
přesně tak jsem uvažoval i ja, nehlede na masový trendy jako je např. u nás velmi předražená německá firma Canton. AQ je solidní a často opomíjený (v testech časopisů) výrobce. Asi nemají tak dlouhé prsty jako distributoři některých jiných značek, ale zkus se ještě poohlídnout na diskuzi/poradně v www.stereomag.cz
-
2jens: Koukej změnit ten předmět dle pravidel, nebo to zamknu a smažu !
-
jj AQ jsou libový bedny. mam taky ty kentaury a musim říct, že je to poctivej kus bedny. hrajou natolik nahlas, že to překračuje hranici "snesitelnosti". za ty peníze myslim není lepší volba.. to co hraje AQ za 10tis ti hraje u sony a spol za 20.. :o