Ahoj,chtěl bych si pořídit párek nabíjecích AA 1.5V baterek do bezdrátové myšky,ale nikde jsem neviděl baterky na 1.5V všude jen 1.2V ???
Poradili byste mi kde sehnat nabíjecí baterky na 1.5V ?
Printable View
Ahoj,chtěl bych si pořídit párek nabíjecích AA 1.5V baterek do bezdrátové myšky,ale nikde jsem neviděl baterky na 1.5V všude jen 1.2V ???
Poradili byste mi kde sehnat nabíjecí baterky na 1.5V ?
jedine alkalicke ram...ale ty uz asi nesezenes
klidne tam dej 1,2V
...co mi asi jiného zbývá,že :? ....právě mě štve,že ty baterky ještě budou nabitý a krysa už nebude fakat,protože nebude mít těch svých 1.5 V +- nějaká ta toleranceCitace:
Původně odeslal Wolferine
proč to sakryš nedělaj na 1.2V rovnou ???
Tak tedy jiná otázečka,jaké baterky byste mi doporučili,ktaré drží dobře napětí
Pri tych baterkach ide skor o mAh ako o V
ja bych doporucil baterky sanyo :idea:
No to ano, ale kapacita právě není všechno....pokud zařízení má rozmezí funkčnosti třeba 1,8V-1,2V tak je pak těžké udržet se na těch 1.2V když je to maximální možné napětí baterie a ješt k tomu naprázdnoCitace:
Původně odeslal PiT
si myslím,že když budu mít 2000mAh baterii na 1.2V ,tak se mi vybyje třeba jen na 50% její kapacity....pak krysa přestane fungovat,protože napětí klesne pod určitou mezní hranici :(
chce to baterii,která drží do posledního dechu svou napěťovou úrověň na max hodnotách!!!!! :idea:
Výrobcovia myšiek niesú idi.oti... Vedia, že sa používajú akumulátory. Takže ak nemáš niekde výslovne uvedené, že baterky musia mať 1.5V tak by som sa toho nebál.
Jo jo. Sanyo fakt super kvalita!Citace:
navic nabijeci baterky maji jinou vybijeci charakteristiku nez normalni...docela doslouho si drzi napeti,rozhodne dyl nez do 50procent....
1.5V baterky beztak to napatie nemaju take stabilne ako 1.2V nabijatelne, takze v principe je to uplne jedno
Sanyo, Ansmann, Panasonic
A GP.Citace:
Původně odeslal tosuja
Tym by sme okruh kvalitnych a doporucitelnych mohli uzavriet :-)
mno zrovna gp mi teda neprijdou nijak moc extra a hlavne sou predrazene (aspon napsoeld kdyz sem se staral o ceny...)
No tak do konce týdne oblítám obchůdky a vyberu teda dle ceny.Má představa je sehnat 2ks do 200kč.
Co myslíte,že bude levnější...nějaký supermarkety(Globus,Hypernova..)
nebo spíš něco specializovanějšího
v supermarketech nebuou mit ty sanyo a ty so moc dobre ale pritom relativne levne :wink:
když teda říkáte že jsou dost dobré,tak to budu chtí asi jedině SANYO,ale hlavně abych se vešel s nějakýma 2x 2100mAh do těch 200kčCitace:
Nejsnadněji koupitelné jsou GP,ale ty o proti SANYO jsou horší,jak to chápu.
Shrnuto podtrženo,SANYO -levný kvalitní
Jakou cenu mám tedy očekávat za 2ks 2100mAh SANYO ?
naposled co sem nekde videl cenu tak to tusim bylo 85kc za 2200mAh..ale u nas na severni morave...ale stejne do 100kc/ks by ses mel vlezt...
Zkus se poptat tady http://www.fulgurbattman.cz/nsort.phtml . Maj zde i RAM Alkalicke nabijeci akumulatory. Sveho casu jsem je daval do blesku na zrcadlovce a v poho. Omlouvam se za OT ohledne fotaku, ale jinak sem je nevyuzival.