Pořídil sem si do staršího komplu Banshee a nevím kde a ktere ovladace a tweakry si sehnat.Jestli ma nekdo zkusenosti prosim o pomoc
Printable View
Pořídil sem si do staršího komplu Banshee a nevím kde a ktere ovladace a tweakry si sehnat.Jestli ma nekdo zkusenosti prosim o pomoc
Někde mám odkaz na stránku pro Banschee.Pohledám a hodím link.
Už jsem to našel :) http://www.geocities.com/bansheedrivers/
:-D moc dík,už se tam valim kouknout
Škoda,že banschee nemá stejnou architektůru jako V3,drivery by se hodily,myslím,že poslední 3rd party jsou z roku 2001.
Ale koukni se i na www.3dfxzone.it taky tam něco v sekci Banschee bude.
Vsem dik ;D ;D ,už to stahuju,udelam testy a uvidim.Kdyby nekdo prodaval silnejsi 3Dfx do PCI, tak at se mi ozve 8)
K tomu Tvému procíku by se hodila V3-ka.Mrkni se na bonusweb nebo avizo,je jich tam fakt hodně ;)
Tady je adresa s BIOSy pro Banschee :D
na ty strance je vlevo v rohu zajimavy logo ;) takova trochu provokaceCitace:
Původně odeslal Katoo
2 tempest: kamos bude prodavat v3 3000 s tvout 16mb, ale agp, to ti je asi naprd :(
No AGP nemam,ale dik. Asi kouknu na ten WEB.Bios mužu taky testnout.V 3Dmarku99MAX jsem udelal 2550bodu,neni to malo? ???
Hehe - k tem driverum...
mel sem xpentor 3 Ated mam 4.11.01.1222 - zadnou zmenu moc nepozoruju.... tak nevim, jeste se podivam na ty xpentor3 ale neverim tomu, ze by to nejak moc neco menilo - spis se mi osvedcilo hrat si s glide a opengl dllkama
udelal jsem maly testik :
3dmark99/ 1024x768x16/triple buf/ AMD 3DNow
.1222 2066/5048
XPENTOR3 1923/4480
a jeste s xpentor3 zmizelo par voleb z 3dfx tools
U Voodoo2 jsem si hrál taky s dllkama,a nejlíp mi jeli ovladače 3Dfxzone s knihovnama z WinXP,ale Banshee ještě nemam v malíku,teď sem si ho domršil biosem,kterej po startu hned zatuhne a ja nevim jak ho dostat ven.Oni ty upgready biosu stejně moc nepomůžou a ovladače asi taky nějak výrazně ne :?
Tempeste - posilam ti na mail nejaky veci z inst CD creativu a osobni zbirky - no snad ti to pomuze.
dik
A nekopnul jsi tam nějakej Bios s větším taktem GPU a memory?
Pak by to vysvětlovalo to sekání?!
No vyloučit to nemůžu a asi je to tak,stahl jsem si dve verze :PCI_sd.rom
PCI_sg.rom
dal jsem tam tu verzi sg.rom,i když karta nejede,tak topí jak blázen
to sg zamená SG-ram,ale ty máš asi SD- ram.
chtel bych všem podekovat :-) za rady,hlavně Lukáši L :wink: .Bios už mám v pohodě a aspoň tejden se v něm nebudu vrtat :roll: Ovladace už mam taky vychytany a ted se budu muset učit(20 mat.ot do literatury na pondelí) a nebo si neco zahraju(Drakan?)
Tak potom tady hoď nějaké výsledečky.
Jaký je ten bios a jaké jsou ty drivery.
Asi nejnovějsši bios od Creative,a drivery origoš creativ/stary/,ale s novejma Dll :wink:
A nějaké ty výsledky?
V 3Dmarku 99 sem udelal 2500bodu(+-10) -asi o 80bodú vic-na 108GPU a 113MEM.Když to taktnu na 117 a 117,tak to jede spolehlivě,ale v 3Dmarku to víc bodú nedá,ale Fill raty a textury jedou asi o 10% rychlejc.Je divný,že se starym biosem sem dal paměti na 125 a jely,ale GPU max na 112(mam tam vetrak ze zdroje)
V 3Dmarku 99 sem udelal 2500bodu(+-10) -asi o 80bodú vic-na 108GPU a 113MEM.Když to taktnu na 117 a 117,tak to jede spolehlivě,ale v 3Dmarku to víc bodú nedá,ale Fill raty a textury jedou asi o 10% rychlejc.Je divný,že se starym biosem sem dal paměti na 125 a jely,ale GPU max na 112(mam tam vetrak ze zdroje)
Asi jiné časování pamětí.