Ahoj všichni,
mám takový malý problém, najednou mi přestal pípat PCspeaker po zapnutí PC.PCspeaker je v pořádku a deska se ,zdá se, chová taky normálně ,ale proč nepípá to je mi záhadou.Můžete mi poradit?Dík
Printable View
Ahoj všichni,
mám takový malý problém, najednou mi přestal pípat PCspeaker po zapnutí PC.PCspeaker je v pořádku a deska se ,zdá se, chová taky normálně ,ale proč nepípá to je mi záhadou.Můžete mi poradit?Dík
no me take nepipa a pritom kabely jsou ok. jinak kdyz vytahnes grafarnu nebo pamet, tak to pipa. a to je dulezite. spis bych rekl, ze je to zalezitost nektereho novejsiho biosu. neres to.
Me piipne pouze kdyz ji zapnu, nebo kdyz restartuju z linuxu, deska nema chbu a chova se bozsky .... neres to .... Ale kdyby se ti to nelibilo, tak mi ji muzes poslat .... ;D
Jenže mě to předtím pípalo a pak to najednou z čista jasna přestalo.Říkal jsem si aspon je klid ,ale časem jsem znervozněl,protože to není normální.Tak bych tomu chtěl přijít na kloub.Když ve Windows přinutím PCspeaker pípat,tak pípá - sice ne moc hlasitě ,ale na tom druhým Epoxu ta hlasitost je stejná.Ten druhej Epox při POSTu pípá .To je teda záhada. :-(
Mne nepipa a popravde jsem si ani nikdy nevsiml, ze by nekdy pipala :oops: . Spis jediny, co mne stve je ta nova "neidentifikovatelna" sitovka v jedne verzi BIOSu a neopravena chyba, kdy se po resetu CMOSky musi nejdriv nastavit napeti a pak az frekvence/nasobic procesoru :? (ne ze bych nejak casto resetil, ale cloveka to pri zapomenuti trosku vyleka :-) )
2Intex: Mohl bys zkusit nejakou live distro linuxu ??? Jestli se ti budou taky hlasit dve ???? Zajimalo by me to .... Nebo zkus tohle, dej stary BIOS, treba jeden z prvnich a pak zkus zase novy, treba ten neupravovany, primo, co je na www.epox.nl, to je ten samy co mame ....Citace:
Původně odeslal IntEx
2Majkl: Clovece 2x 8KRA2+ ti zavidim ... :-))) A jeste mi rekni, k cemu mas 4 kompy ? :o ;D
Od doby co navštěvuji toto forum,stal se ze mě blázen do HW.Citace:
Původně odeslal svaca
Někdo má třeba 4 auta a já mám prostě 4 kompy ....a hlavně klid v rodině a konečně pořádek na svém PC. :-)