Zdravím,
mám takový problém :| .Když vypnu počítač tak mi neustále svítí optická myška na PS2-ce.Asi je pořád napájená deskou. V BIOSU taky nejde nic nastavit a myš svítí dál ? :roll:
Printable View
Zdravím,
mám takový problém :| .Když vypnu počítač tak mi neustále svítí optická myška na PS2-ce.Asi je pořád napájená deskou. V BIOSU taky nejde nic nastavit a myš svítí dál ? :roll:
Hmm, mě taky svítí. Už sem si na to zvykl. :wink:
Skus to pichnut do USB (ak to ide) a mas po probleme, ak to nejde tak si kup taku mys.
PS: dioda ma zivotnost 10-14 rokov takze pohodicka jediny defekt je potom trosku rusive svetielko poznam typka co to riesi kusom niakej handry co na nu hodi
Nie je na doske jumper ktorym sa da vypnut keyboard/mouse power on?
Tenhle jumper tam asi Abit nedava. Ja mam Abit BD7 a jumper tam neni. Dokonce jsem psal do Abitu email a rekli mi, ze napajeni PS/2 pri power-off se vypnout neda - neni na to jumper. To sviceni mysi se ale da prezit.
Mimochodem mam taky problem s klavesnici - je zapojena do PS/2 a obcas mi prestane fungovat nejaka klavesa (nejcasteji Esc). Po restartu to zase de. Klavesnici to neni, zkousel jsem ruzny. Myslim si, ze to asi je vysokou FSB - 144MHz.
Ja svietim tiež... :(