Vyplati se vymenit chladic na cipsetu u teto desky je tam docela velkej pasiv ale stejne se hreje asi nejvic (az na grafiku)
Co by jste mi doporucili je neco lepsiho?(vodnika nechci)
Printable View
Vyplati se vymenit chladic na cipsetu u teto desky je tam docela velkej pasiv ale stejne se hreje asi nejvic (az na grafiku)
Co by jste mi doporucili je neco lepsiho?(vodnika nechci)
ak netaktujes a chladis vzduchom (cize mas prievan v bedni) tak to neries, zbytocne :)Citace:
Původně odeslal Rutuf
ted to mam na 3,2GHz takze pameti bezej na 458Citace:
Původně odeslal MadCap
obednal jsem si 7000b cu a tak myslim ze bych treba mohl chladi lip i ten previt cipset
zdanej navrh nebo zkusenost ted ma 40C a nic nedelam jen serfuju
tenhle pasiv OC neuchladi, je fakt hroznej. mam na nem v pohode 63 stupnu (cidlo v zebrech) i pri 217 FSB :o :o
EDIT: a kvuli nemu nemuzu jit vys, protoze jakmile ho ofukuju jsem 233 stable ok, vypnu fukar a 2 min - crash
já teda nemám s tou deskou zkušenosti ale na mojí asus desce když jsem dával na chipset vodníka tak jsem se divil že pasiv neseděl jak měl, bylo vidět že se dotýkal jen někde. Takže se mrkni jestli ti sedí správně popř tam dej pastu.
jak jsi to vyresil?Citace:
Původně odeslal Commander
momentalne jedu na default :evil: mel jsem doma asi 6 pasivu od zalmana, ale neverim, ze by to pomohlo. proste to chce fan, ale ten zase nechci kvuli hluku.. je to nekonecny, uzavreny kolobeh :?Citace:
Původně odeslal Rutuf
chce to vodu - ale s tou jsem nepocital do meho casemodu, takze asi az priste. Matka potrebuje kompa, tak ji mozna prenecham moji case, a sam zacnu tvorit novou vec, ale to je vsechno spekulace. Momentalne mam jiny veci na praci :?