Ahoj
můžete mi poradit nějaký způsob nebo program, pomocí něhož bych synchronozoval data Outlooku ze stolního počítače do notebooky.
Diky
Printable View
Ahoj
můžete mi poradit nějaký způsob nebo program, pomocí něhož bych synchronozoval data Outlooku ze stolního počítače do notebooky.
Diky
Tie data na stolovom pc sa ukladaju do pstcka, alebu su ulozene na nejakom servery a ty k nim iba pristupujes, alebo ich ukladas do ostcka?
Zrejme sa ti tie data ukladaju do pstcka. Program ktory by to synchronizoval nepoznam ale asi najjednoduchsie by bolo spravit si daky batak ktory by si nascheduloval na nejaku hodinu a ten by kopiroval to pst na book. Jedina nevyhoda je ze pokial mas na stolovom pc otvoreny outlook tak ti to pst neskopiruje (tzn musel by si mat outlook vypnuty aj na booku aj na stolovom).
No ja jsem premislelo nejakem zpusobu, abych nemusel kopirovat pst.
Kdysi jsem cetl v nejakym PC Worldu, ze ma clovek podobny problem a doporucili mu nejaky program aktovka. Nic jsme o tom nenasel.
Nerika ti to nic?
Mne nie. Mozno niekto iny bud vediet...
Aktovka existuje iba v 9x, resp som na nu este vo W2k/XP nenarazil.Citace:
Původně odeslal Pulchyck
Zrovna toto řeším, nenašli jste něco třeba někde jako webovou službu? já ne...
prave tento problem resim taky :)
kazdopadne aktovka pro winxp existuje : http://www.microsoft.com/cze/atwork/...formation.mspx
ale nejsem si jist, jestli je to pro synchronizaci outlooku to prave. jeste jsem to nezkousel. kazdopadne reseni na jistotu je Exchange...ale to asi jen kvuli jednomu stolnimu pc a notebooku nema smysl :confused: