Nešla by přidat rychlá odpověď.
Nemám moc rychlý net a než se mi načte odeslání příspěvku tak to chvíli trvá. Myslím, že by to přivítalo více uživatelů.
Printable View
Nešla by přidat rychlá odpověď.
Nemám moc rychlý net a než se mi načte odeslání příspěvku tak to chvíli trvá. Myslím, že by to přivítalo více uživatelů.
Nevim jesli je to dobrej napad, ale spis jsem uvazoval o tom pozadat nekoho (pac ja to nevladam - ani casove ani schopnostma) jestli by nechtel udelat nejakej Lite skin pro forum, kde by bylo jen minimum(nejlip 0) obrazku a vsechno reseny pres rozumny css.
To by taky šloCitace:
Původně odeslal Fox!MURDER
(proč by to nebyl dobry napad?)
co je rychla odpoved?
http://bge.xjohn.cz/odpoved.jpgCitace:
Původně odeslal monsoon
aha, diky, no mam pocit ze tim by jsi si moc nepomoh, mozna naopak, s kazdou strankou by jsi musel nacist i tu rychlou odpoved. takze ve vysledku by to mozna trvalo dele, nez takto. Ten nejaky css only styl se mi zda jako fine reseni.
Tak neviem, ja mam dial up a neviem si predstavit co by bolo este pomalsie.A ze by sa forum loadovalo nejak dlho som si nevsimol.Respond je skoro okamzity.
Mam taky dial-up, prozatim, a velmi pomohlo prejit na firefox. Z prace se pripojuju pres bezdrat 192Kbit a tak pouzivam velkou Mozillu, ale zdomova mi jako prohlizec firefox vyhovuje nejvic. Ma paradni rychlost i na tom modemu. :!: No ono mam mozna vyjimecne dobry dial-up, download mi beha 5,8-6KB/s a ping na battle.net mam pod 200ms. Doporucuju zkusit firefox, fakt je to cupr prohlizitko. :D
Mně by se ta rychlá odpověď taky celkem líbila.
Že by se každá stránka načítala dýl ??? a to jako proč?
Vždyť je to jen formulář, kterej se přidá - to je nula nula nic.
A ty si myslíš, že mám IE? Mám Operu. Rychlá odpověď je mnohem lepší varianto(pro některé) Je to pohodlnější a rychlejšíCitace:
Původně odeslal Halen
A nejsem majitelem spolehlivého a rychlého dialupu(a thoe myslím vážně) jsem majitelem pomalého gprs od ET s pingem okolo 3000ms hehe.....
Citace:
Původně odeslal monsoon
No celkem prostě a jednoduše se na konec stránky s threadem přidá jednoduchý formulář - nic víc, nic míň :)
jo, rychla odpoved je fajn, je to o jednu stranku menej nacitania a celkovo znizenie trafficu pre server, kedy sa nemusi 2x nacitat ta ista stranka, myslim ze tych sprav bez quotingu nie je zase tak malo...
Jsem pro Quick reply, taky by se mohlo pridat v threadech zobrazit neprectene
Admini se k tomu nevyjadri?
Markoff:To s tim trafikem me nenapadlo ale fakt dobry napad
a quoting taky jde(sice trochu omezeně ale jde
screen: http://bge.xjohn.cz/odpoved2.jpg
na http://forum.atmplus.cz/ je jedna este jednoduchsia rychla odpoved, ale admini to sem asi nenahodia, aby sa zachovala kompatibilita s dalsou veriou phpBBcka
Template maj takhle => zmena v koduCitace:
Původně odeslal e1
Kód:.
.
.
<table width="100%" cellspacing="2" border="0" align="center">
<tr>
<td width="40%" valign="top" nowrap="nowrap" align="left"><span class="gensmall">{S_WATCH_TOPIC}</span>
{S_TOPIC_ADMIN}{QUICK_REPLY_FORM}</td>
<td align="right" valign="top" nowrap="nowrap">{JUMPBOX}<span class="gensmall">{S_AUTH_LIST}</span></td>
</tr>
</table>
Tak bude rychla odpoved ci nebude rychla odpoved? Tot otazka...
taky by se mi rychlá odpověď líbila...
hadej :lol:Citace:
Původně odeslal 559
Citace:
Původně odeslal Wolferine
No očividně ne :? :-(
jo nenahodia, este aj vyhovorky im tu rovno vymyslime nech ani s tym nemaju pracu...Citace:
Původně odeslal e1
mno taky se staci podivat kolik adminu a jak se tady k tomu vyjadrilo :lol:
Vcera som s o tom bavil s Foxom a nechce sa nam do toho prave z dovodu, ze nie vsetci to mozu chciet. (a ja teraz nemam na svojom PC rozbehane 4um, a nemam cas ho rozbehavat, takze to nemozem okamzite testnut).
Popytam sa najprv vsetkych adminov, ked bude ohlas kladny, tak spravim hlasovanie pre userov a ked bude vysledok kladny, tak to spravim. H ???
kdyz uz se tu resi upravy. mel bych take jednu pripominku. nebylo by mozne dodelat to, ze kdyz mi prijde upozorneni na novou SZ ( jako ze prijde pri kazde SZ ) tak aby tam nebyl odkaz na inbox, ale primo na tu SZ? pro lidi s pomalejsim pripojenim ( jako jsem ja ) je zbytecne, aby cekali 2x...
Slo, kdyz prohledas moderatorskou sekci, tak dokonce zjistis jak. Neni problem obsah, ale nevidel bys od koho (to uz by byl trocha vetsi zasah do kodu).Citace:
Původně odeslal mISHA