Zajimalo by me jaka s tehle dvou mysi vam padne lip do ruky a jesli se IE3 este nekde v PRaze prodava. Zatim sem v obchodech nasel jenom IE4 a 1 kamos rikal, ze prej IE 3 je lepsi.
Printable View
Zajimalo by me jaka s tehle dvou mysi vam padne lip do ruky a jesli se IE3 este nekde v PRaze prodava. Zatim sem v obchodech nasel jenom IE4 a 1 kamos rikal, ze prej IE 3 je lepsi.
Co to je za hovadinu? Co to je IE?
Intellimouse explorer
ie3 je lepsia hlavne krokovym koleckom bez tiltu .. a je vacsia ako ie4 pokial sa nemylim
:roll:Citace:
Původně odeslal howard
4.0 sem nezkousel ale mam MSIE3.0 a jedinej problem co mam tak je ze se zasira kolecko ... ale to je jen o lenosti to vycistit ...
ja zas mamie4 a drzi se mi dobre
kdyby se tu nahodou ukazal lowang tak muze poreferovat on-ma tusim oboje...
jj to by bylo dobry, na kolecku mi moc nesejde, hlavni je pro me aby se dobre drzela
Citace:
Původně odeslal matej!MASSER!kotel
:roll: no mne sedia dobre topanky velkosti 10, ale kamos tvrdi ze jemu lepsie padnu 9tky, hmmm tak neviem... :roll: :roll:
...kuwa jak chces zistit, ktora tebe bude lepsie sediet v hnate bez nevyskusania :evil: :roll:
BUd dobrej igore, zjistuju jaka pride lepsi vostatnim lidem a kdyz vetsine bude pripadat lepsi jedna z nich, tak je velka pravdepodobnost ze bude pripadat lepsi i me asi ne :evil:
Takze kdyz vsichni kolem tebe budou skakat z okna, tak ty budes skakat taky co ? :lol:Citace:
Mam obě. jednu u kompu a druhou u noutu. 4 se drží líp - líp padne do ruky. 3 má zase lepší kolečko a víc možností nastavení tlačítek. 4 sice už s 5.2 driverama umí nastavit pro různé prohramy, ale pořád nemá esc, backspace a podobné klávesy
Petrt:Kdybys nebyl spozdenej, tak by ti doslo ze skakani z okna je uplne neco jinyho. Vsichni mame ruku podobnou a ja zadnou prehnane velkou ani prehnane malou ruku nemam, takze kdyz bude sedet dobre vetsine tak je pravdepodobny ze i me.Stoprocentni to nebude to je jasny, ale hodne pravdepodobny jo. Tak se prober :roll:
Diky karfe, este by me zajimalo jaky sou u 4 hlavni cudliky, sem slysel ze je ma prej moc citlivi, jak to vydis ty?
Asi jsi to nepochopil uplne presne...Citace:
Kdyz jsem mel hranatou mys, tak jsem si na ni taky zvykl. Kdyz pak prisla "kulata" Geniuska, tak jsem to bral jako prepych a rychle jsem si zvykl i na ni. Pak prisla zase jina myska a ruka si na ni po par dnech taky zvykla. Co myslis ze se stalo, kdyz jsem si koupil IE3.0 ? A co se stalo, kdyz jsem si hral s IE4.0 ? Jak pises, pokud clovek nema 7 prstu, tak je to podobne = tj. si zvyknes. Kdyby neexistovala IE3.0 a jen neco jako 4.0, tak bych si na to zmrvene kolecko, moc vysoko polozene bocni tlacitka asi taky zvykl. Uz to chapes ? Imho nez to tady tak dlouho resit, tak jsi si davno mohl nekde v obchode vyzkouset jak se s ni dela :wink:
ja mam IE 4.0 a ted jsem byl na jedny lance a byl tam kluk s IE 3 tak jsem to samozrejme hned vyzkousel 8-)
do ruky lip padne rozhodne IE 4 ale pokud to mas na hrani her( CS,UT 2004)
tak si kup IE 3 :-)
IE 3 se da koupit na www.damello.cz ale je dost draha
noo tak tu ma mate ;D ja mam ie3.0a a 4.0ku bez dratu ;) ale tvar je rovnaky ... a tvar? osobne je to pre man jedno, ergonomickejsia je nova ale starsia ma imo lepsie dostupne bocne tlacitka a tiez intellipoint 4.12 (soft) je lepsi ako 5tka (Stary nedas na novu)